WOFerne - en update

Jeg nåede op på at skrive om ti forskellige forfattere i løbet af det forgangne år. Men ligesom alle andre skribenter er et år lang tid, så derfor kommer nu en kronologisk update på, hvad de hver især laver nu, eller har bedrevet.

Brian P. Ørnbøl udkommet meget snart med en ny digtsamling, der bærer titlen Sange fra Midgaard. Ud over det, har han siden sidst skrevet fjerde kapitel i SFC's ongoing føljeton. Kapitlet hedder Galskabens Anatomi.

Camilla Wandahl er nok den af WOFferne, der er kommet længst med udgivelserne. Hendes tredje roman for unge, Et blodigt spil er lige udkommet hos Forum.

Michael Kamp har gået en kende stille med dørene, men jeg er fuldkommen sikker på, at han i hvert fald arbejder på fjerde del af fantasy-eposet Bobs Saga

Nikolaj Højberg har virkelig vind i sejlene. Hans anden samling af gysere, Lejlighed 42 - og andre mørke fortællinger, er godt på vej, og samtidig figurerer han i Tellerups kommende gyserantologi.

Thurston Magnus ved jeg ikke, om arbejder på noget. Men han skriver meget på sin egen blog, og han er ofte at se ved live-arrangementer. Det ville dog komme bag på mig, hvis han ikke har en overraskelse i skuffen.

Michael Dyst
er ude at læse op rigtig mange steder. Han har lige udgivet, i nummererede eksemplarer og mikroskopisk oplag, digtsamlingen Louicifer

Lars Ahn Pedersen medvirker i en del af novellekonkurrencerne der florerer i Danmark. På det sidste er han også smuttet gennem nåleøjet i Tellerups gyserkonkurrence.

Line-Maria Lång er rigtig meget ude at læse på de københavnske scener. Fra hestens egen mund forlyder det også, at der arbejdes på en roman.

Malan Jacobsen har jeg desværre ikke kunnet finde ud af, hvad laver. Men jeg håber, at også hun indsender bidrag til de mange novellekonkurrencer.

Teddy Vork er også kommet i vælden. Han har fået en novelle antaget i Tellerups konkurrence, men samtidig er også hans første roman på vej.