Slor_forside.jpg

Slør

Forlaget Kandor

Slør er min trettende bog, og alt efter hvordan man regner, min tredje eller fjerde roman. Slør handler om et giftemål. Og om en myte. Og om en hvedemark så gylden, at den klirrer. Og om en klokke. Og om veninder. Og om fugtig skov. Og om en brudevals. Og om skinnende farver. Men især handler den om Jeanette. Og om Pernille. Slør er skrevet som et mix af genrer, og er derfor en tredjedel chicklit, en tredjedel gotisk horror og en tredjedel vikingemyte. Persongalleriet består af kvinder, og sprog og handling er filmisk uden at være letbenet. Jeg valgte titlen Slør, da ordet kan betyde mange ting, og lod mig styre af det undervejs i skrivningen. Resultatet er blevet ret fedt.


Lektøren siger

Slør er en godt fortalt og effektiv gyser af den slags, hvor man som hovedpersonen ikke rigtig helt ved, hvad der foregår. Der er efterhånden kommet en del danske gyserforfattere på markedet. A. Silvestri hører til blandt de bedste. Anbefales til indkøb.

 

Slor_forside.jpg

Anmeldelser

Bogrummet.dk

★★★★★

”Slør” bliver helt sikkert en af de bøger, jeg sent vil glemme. Det bliver altid bevist for mig, når jeg læser de ca. sidste 100 sider ud i en køre. En fremragende gyser med et stænk Lovecraft, en perfekt slutning og en virkelig smuk og stemningsfuld forside. Læs hele anmeldelsen her.

Slor_forside.jpg

Anden omtale

Historien om en bog: Slør

Eget blogindlæg - læs mere.

Der er efterhånden kommet en del danske gyserforfattere på markedet. A. Silvestri hører til blandt de bedste.
— DBC