Kontakt og booking

Mail: authorsilvestri@gmail.com

Du kan også følge Amdi på Facebook eller Instagram.

 

 

 

 

 

 

45544765_253986818607963_5941012958141218816_n.jpg

A. Silvestri lever af skrive bøger, noveller, holde foredrag og undervise.

Derudover er han formand for Dansk Horror Selskab, formand for Den skønlitterære gruppe i Dansk Forfatterforening og blogger jævnligt om forfatterlivet.

Forfatterbesøg og foredrag

Amdi er en erfaren oplægsholder, og kommer gerne ud til undervisningsinstitutioner, biblioteker og læseklubber og beriger med viden om genrer, forfatterlivet eller skrivelyst. Foredragene er mange og forskellige. Det kan du læse meget mere om her.

Noveller til antologier

Amdi har bidraget til et væld af antologier og magasiner, i næsten alle tænkelige genrer, heriblandt realisme, horror, science fiction, erotik, historisk realisme, fantastiske fortællinger, steampunk og eventyr. Vil du gerne have Amdi til at skrive en novelle til din antologi eller lærebog, er du meget velkommen til at skrive en mail og fortælle om projektet.

Feedback

Du er meget velkommen til at sende en mail med ris eller ros på Amdis bøger. Det er altid dejligt at høre fra sine læsere.

Interviews

Hvis du gerne vil lave et interview med Amdi, er du meget velkommen til at sende en mail. Du kan se og høre nogle af de tidligere interviews her.

Undervisningsmaterialer

Amdi har udarbejdet flere undervisningsmaterialer, det nyeste et forløb om horror-genren for Clio Online til udskolingen. Ligeledes har han udarbejdet undervisningsmaterialer til novellesamlinger og enkeltstående noveller. Er du interesseret i et samarbejde, er du velkommen til at sende en mail.