A.Silvestri

Jeg hedder A.Silvestri (f. 1977), og er forfatter, foredragsholder, underviser og freelance redaktør. Ved siden af skrivningen arbejder jeg som folkeskolelærer på nedsat tid. Der skal jo også være plads til skrivningen.

I 2010 debuterede jeg med novellesamlingen Køtere dør om vinteren, efter at have skrevet i mange år. Det stod ikke i stjernerne, at jeg skulle blive forfatter, men et eller andet kreativt har altid luret. Som barn og ung spillede jeg nemlig meget teater, og en overgang svor jeg, at jeg ville være opfinder. Heldigvis endte det ved ordene, nok fordi jeg ikke kan tegne om så mit liv stod på spil. Og måske blev jeg alligevel en slags opfinder.

Siden min debut har jeg skrevet 14 bøger, primært for voksne, heriblandt den eksperimentale parforholdsroman Scener fra et parforhold, zombie-B-films-murstenen Pandaemonium og den gotiske krimi Al kødets gang.

Ud over mine romaner, er det også blevet til en del novellesamlinger. Faderens sønner består af 14 science fiction-noveller, Kærlighedsfrugt består af 14 horror-noveller og i samlingen Optisk bedrag, drejer alle novellerne sig om hvordan verden anskues og tolkes4

Jeg elsker at forsøge mig med nye og anderledes formater. Det er kommet til udtryk i blandt andet SMS-novellen Vi savner dig, samarbejdet FebruaryFICTION med forfatteren A.Rune hvor vi hver har bidraget med 50 korte tekster og billedromanen King, der er en billedbog ikke helt for børn.

Netop den eksperimenterende side af mig kommer til sin ret, når jeg deltager i antologier, hvor der ofte er benspænd. Siden 2008 har jeg medvirket i 60 antologier, og antallet stiger stadig.

Sideløbende med mit forfatterskab holder jeg foredrag om både mine bøger, men også om emner som den fantastiske fiktion, gotikken som litterær periode og science fiction. Jeg afholder også workshops og skrivekurser, og det er altid fantastisk at komme ud og opleve skrivelysten hos andre.  

Desuden blogger jeg om alt muligt - fra historier om mine egne bøger til tanker om hele bogbranchen.

Først og fremmest skriver jeg dog, og jeg elsker hvordan ord kan vride og vende sig. Her på siden kan du følge mit forfatterskab, dykke dybere ned i mine bøger og måske endog få lyst til at booke mig til er arrangement.

Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Foto: Tanja Jørgensen