Forside: Anna Degnbol.

Forside: Anna Degnbol.

Jeg ved godt, du er der

Forlaget Calibat/DreamLitt

I 2016 udkom den første i rækken af opsamlinger, og i 2017 udkom den anden. De blev begge godt modtaget, og i 2018 kom turen til den tredje, der fik titlen Jeg ved godt, du er der. Tredje opsamling handler om dilemmaer og valg, og om de mennesker, der er fanget i dem. Der er otte fortællinger, de seks har været udgivet før, og der er både plads til nogle af de klassiske monstre som vampyrer og varulve, men fortællingerne selv er langt fra klassiske. Jeg ved godt, du er der indledes med novellen Udyr, der vandt Kandors novellekonkurrence Varulv i 2014 og afsluttes med fortællingen Sølvsilkenætter, der aldrig før har været udgivet. Jeg ved godt, du er der er et samarbejde mellem forlagene Calibat og DreamLitt.


Lektøren siger

Endnu ikke noget


jegvedgodt_forside.png

Anmeldelser

Gyseren.dk

Hvor forskellige novellerne ellers er, så er én ting fælles for dem – gruen. Hver eneste novelle invaderede mig under læsningen. Selv de historier jeg på forhånd kendte, fik mig til at tænke ‘Åh nej’ … For mig er det altid interessant at læse A. Silvestri. Han skifter genre, skrivestil, tema og medie, som vi andre skifter underbukser – og som regel gør han det godt. Det er også tilfældet her i Jeg ved godt, du er der, hvor de 8 noveller alle står skarpt og velskrevet … læs mere.

Bogrummet.dk

★★★★☆

Jeg føler stadig jeg er på slaveskibet, i laden og i cirkus, og et større cadeau kan man vel ikke give Silvestri? Han skriver, som altid, blændende godt. Hans fantasi er fantastisk, og giver nye nuancer på gamle klicheer i monstergenren. Læs mere.

jegvedgodt_forside.png

Anden omtale

Vi venter …


Silvestri skriver, som altid, blændende godt. Hans fantasi er fantastisk, og giver nye nuancer på gamle klicheer i monstergenren
— Bogrummet.dk