1545164-565x.jpg

Al kødets gang

Forlaget HHP

Al kødets gang er på mange måder en særlig bog. I modsætning til mine andre værker, blev jeg bedt om at skrive denne, og forespørgslen kom med en række benspænd. For det første skulle den passe ind under genreparaplyen 'gotisk krimi'. For det andet krævede forlæggeren at det skulle handle om 'noget om en familie, og en mørk og dyster hemmelighed fra fortiden'. Jeg fortolkede de to benspænd, og skruede især op for de gotiske elementer. I sidste ende kom Al kødets gang til både at indeholde elementer af den gængse gotik, og af den lidt mere fysiske southern gothic. Man kan dog som læser også vælge at se hele fortællingen i et stramt realistisk skær. Det siges desuden at Al kødets gang er en af de slags bøger, der skræmmer andre horror-forfattere.


Lektøren siger

Kan en senil, gangbesværet kvinde snige sig ind på dig midt om natten? Kan et hus have sin egen sjæl? Lille roman, der vil interessere gyserfans og læsere af overnaturlige krimier.  Selvom forlaget kalder dette en "Gotisk krimi", er der ikke ret mange krimielementer i bogen. Det er en velskrevet lille historie, med flere træk fra moderne gysere, og en del makabre og splatter-agtige detaljer.

 
 

Køtere-dør-om-vinteren-295x240.jpg

Anmeldelser

Gyseren.dk

Resultatet er blevet en nutidig historie, der både er et realistisk hverdagsdrama om en drengs opvækst i et hus, hvor mormoren stod for omsorgen, mens forældrene festede og passede deres, og hvordan det har påvirket drengen/manden. Men der er også en historie under hverdagens fernis, hvor familiens hemmeligheder ikke er blot er for meget fest og alkohol, og hvor fortiden i høj grad lever i nutiden. Hvor familieforpligtelserne ikke kan frasiges, og hvor skræk blandes med lyst og had med kærlighed. Og som altid skrevet i et flot og virtuost sprog.

Læs resten her.

Himmelskibet

Bogen er udgivet i serien Gotisk Krimi, og det må siges at det gotiske er i fokus. Her er det gamle hus, den gamle familie, og ikke mindst de velbevarede gamle familiehemmeligheder, som er ved at blive afsløret, og som bestemt ikke tåler dagens lys.

Læs resten her.

Politiken

★★★☆☆☆

Anden Omtale

Forlaget HHP om Al kødets gang

Det er en stor ære at præsentere forlagets to nye gotiske krimier. To meget forskellige, men begge nervepirrende og uhyggelige, romaner. Er du til krimier? Så er de for dig. Er du generelt til thrillers? Så er de til dig. Er du til horror? Ja, så er de også til ... læs videre

Hjemmesiden Gyseren.dk skriver om Krimimessen i Horsens 2016

Næste weekend er der Krimimesse i Horsens, men hvad vigtigere er, så er en af scenerne lørdag afsat til horror i alle afskygninger. Derudover er der mulighed for at høre A. Silvestri fortælle om sin gotiske krimi ‘Al kødets gang’; der er billedworkshop ... læs videre

Reklame for min medvirken på Krimimessen i Horsens 2016.

Reklame for min medvirken på Krimimessen i Horsens 2016.

Som altid skrevet i et flot og virtuost sprog.
— Bloggen Gyseren.dk