Kommende udgivelser


Orgie

Litteraturtidsskriftet uDkAnt

En kvinde ligger i sin seng og savner en mand, der ikke er der, samtidig med at han er der hele tiden. Hendes verden er marmor og fantasi, hans krop er gennemsigtig. En kort fortælling om at være fortabt, begær og dimensioner.

Udkommer september 2019


In everything a sound

antologien The mountains of madness revealed

I denne novelle er The Mountains of Madness, som H.P.Lovecraft beskrev i novellen af samme navn, en del af virkeligheden, og i min fortælling begynder en kvinde i ubalance ganske langsomt at forstå, hvad toner, musik og svingninger egentlig betyder. Det er en meget anderledes, meget subtil novelle og er skrevet med hundrede låneord fra Lovecrafts oprindelige fortælling. Og forresten er den på engelsk.

PS Publishing, efterår 2019


3131313.jpg

Mono

Sitet Center for Militant Futurologi

En AI redegør for sig selv gennem en monolog. En tekst, der er lige dele symbol, lige dele feedback, lige dele abstrakt, for hvordan tænker en intelligens, der ikke er menneskelig?

Udkommer efterår 2019


I love you

Antologien Horror without Borders - Flashes of horror

Rædsel vokser frem af gentagelse. Således også i denne korte sag, hvor alle sætninger indledes med ‘I love you’.

Forlaget ?, udkommer efterår 2019

48374587_284566582246170_7711290734002831360_n.jpg

we-are-going-to-have-so-much-fun-in-hell-5975794.png

Et satans arbejde

roman

En dag får flyttemanden Asger et tilbud, han måske skulle have takket nej til. Nemlig at flytte en del af Helvede til Hellerup. Snart går tingene ad Helvede til og det er bare med et spænde selen og hjelmen og så ellers bare slippe håndbremsen. En anderledes roman, der måske er sjov, måske er frygtelig, måske er begge dele samtidig.

Forlaget Brændpunkt, efterår 2019


Beautiful Budapest

Antologien Sandsynlighedskrydstogt

I Budapests internationale lufthavn står en dansk forretningsmand og forsøger at overbevise den ungarske stats algoritme om at han godt må komme ind, fordi han intet har at skjule. Vil det mon lykkes?

Forlaget SFC, udkommer efterår 2019

budapest-2500385_960_720.jpg

3/Tre

Rammeroman

3 kommer til at bestå af tre meget lange horror-noveller. Første fortælling bærer titlen Catwalk, og handler om Clement Buhr der er dansk modes store håb. Anden fortælling hedder Abstraktion af Ingemann, og handler om kærlighed til bøger. Tredje fortælling bærer arbejdstitlen Stegt flæsk, og handler netop om svin.

Forlaget Kandor, udkommer 2019


Tinderbitch

Antologien Fortællinger fra mørket 3

I Tinderbitch handler det alt sammen om Yvonne. Om Yvonne, der dyrker sex med mænd for at få følelsen af magt, om Yvonne, der ikke helt kan finde sin plads i verden og om Yvonne, der er fuldkommen vild med bandet Drengestreger. Hun drømmer om forsangeren Stefan, der er smuk og ægte, og en dag dukker han op på hendes Tinder. Og hvad skal en stakkels pige så gøre?

Forlaget Enter Darkness

December 2019

tinder.png

R-5779864-1402431185-3548.jpeg.jpg

Hvem mon bli'r dit næste offer, mr. Sweetheart

antologien 1900

Året er 1963. Det er endnu ikke normalt for kvinder at tage lange uddannelser, og slet ikke inden for de naturvidenskabelige discipliner. Det er Anne ligeglad med, for hun ved, at hun vil være læge. Hun afviser alle drengenes tilnærmelser, hun er en ø i sig selv, men alligevel bliver hun lokket med til en forelæsningsrække på Psykologisk Klinik. Her får hun indsigt i den nyeste forskning fra Amerika, og den er noget ganske andet, end det hun er vant til i lille Danmark ...

Forlaget HHP

udkommer 2019