ev_0061.jpg

Historien om en moder

Antologien #moderneeventyr

Historien om en moder er et eventyr af H.C.Andersen, der handler om en mor, der mister sit barn. Det er meget smukt, og meget sørgeligt. Derfor, da forlaget Silhuet afholdt en novellekonkurrence, hvor man skulle omskrive et eventyr til en mere moderne version, kunne jeg ikke stå for dette. Min udgave blev lige så dyster, men samtidig med sære og forvirrende elementer, der tendenserer det weird, uden at miste eventyrfølelsen.

Forlaget Silhuet, efterår 2018


Hvem mon bli'r dit næste offer, mr. sweetheart

antologien 1900

Året er 1963. Det er endnu ikke normalt for kvinder at tage lange uddannelser, og slet ikke inden for de naturvidenskabelige discipliner. Det er Anne ligeglad med, for hun ved hvad hun vil være. Hun afviser alle drengenes tilnærmelser, hun er en ø i sig selv, men alligevel bliver hun lokket med til en forelæsningsrække på Psykologisk Klinik. Her får hun indsigt i den nyeste forskning fra Amerika, og den er noget ganske andet, end det hun er vant til i lille Danmark ...

Forlaget HHP, udkommer 2018

R-5779864-1402431185-3548.jpeg.jpg

King

Billedroman

Simon vågner midt om natten ved at noget frygteligt er i hans soveværelse. Et øjeblik efter er han på flugt. Men husets schäfer King fanger Simons fært og sætter efter ham. Snart finder King sig selv i et rædselsvækkende landskab, hvor alt gør ondt og alt vil ham til livs. Den eneste grund til at King ikke flygter, er Simon. Simon skal reddes for hver en pris. Illustreret af Christoffer Gertz Bech.

Forlaget Calibat, udkommer 2018.


Slør

Roman

Der er stort bryllup på Rosensparre Gods. Pernille er veninde med Jeanette, der skal giftes, men har ikke set hende i syv år, da de kom op at skændes. Nu er Pernille med til brylluppet som brudepige, det er en skinnnende og vidunderlige fest, men noget er ikke helt som det skal være. En klokke kimer i skumringen, en nærliggende skov bevæger sig i vinden. Hvad var det der skete mellem Pernille og Jeanette, og hvad er det præcis der foregår på Rosensparre Gods? En gotisk fortælling inspireret af billedsiden fra de gamle Hammer-horrorfilm fra 60'erne og 70'erne.

Forlaget Kandor, udkommer 2018Arbejdstitel:Monstre

Opsamling

Den tredje af indtil videre tre planlagte opsamlinger.  Opsamlingen kommer til at bestå af otte noveller og et langdigt. Temaet er monstre. De virkelige, og dem der venter i mørket. Dem man tror for længst er glemt, og dem man selv har inviteret inden for. Indtil videre er kun to noveller sikre i samlingen, nemlig Jacobs stige og Forhæng.

Forlagene Calibat/DreamLitt, udkommer efteråret 2018


Arbejdstitel: 3

Novellesamling

3 kommer til at bestå af tre meget lange horror-noveller. Så lange, at de nærmer sig kortromaner (25.000 ord). To af fortællingerne ligger klar, den tredje skal stadig skrives. Første fortælling har arbejdstitlen Sømløs catwalk, og handler om Clement Buhr der er dansk modes store håb. Anden fortælling har arbejdstitlen Stegt flæsk.

Forlaget Kandor, udkommer 2019