Kommende udgivelser

0x500.png

King

Billedroman

Simon vågner midt om natten ved at noget frygteligt er i hans soveværelse. Et øjeblik efter er han på flugt. Men husets schäfer King fanger Simons fært og sætter efter ham. Snart finder King sig selv i et rædselsvækkende landskab, hvor alt gør ondt og alt vil ham til livs. Den eneste grund til at King ikke flygter, er Simon. Simon skal reddes for hver en pris. Illustreret af Christoffer Gertz Bech.

Forlaget Calibat, udkommer august 2018.


A minuet of corpses

Antologien Beyond the infinite

A minuet of corpses er i hybrid-genren horror science fiction, og udspiller sig primært ombord på et lille udforskningsskib. Skibets besætning, Elben, Lesley og Diana udforsker forskellige dele af den nære galakse, efter reglen om at vinde hævd. Når de finder et nyt sted, kan de sælge den viden til et af de store selskaber, og derved tjene til dagen og vejen. Men en dag støder de på en sær planet. Den slags, der ikke er i omløb om nogen stjerne, og som ikke udsender det mindste lys, men hvad vigtigere er, ikke før er blevet set af noget menneske. Og omkring den er tusindvis af satellitter i omløb ...

Forlaget Oz Horror

Sensommer 2018

 

2354.jpg

tinder.png

Tinderbitch

Antologien Fortællinger fra mørket 3

I Tinderbitch handler det alt sammen om Yvonne. Om Yvonne, der dyrker sex med mænd for at få følelsen af magt, om Yvonne, der ikke helt kan finde sin plads i verden og om Yvonne, der er fuldkommen vild med bandet Drengestreger. Hun drømmer om forsangeren Stefan, der er smuk og ægte, og en dag dukker han op på hendes Tinder. Og hvad skal en stakkels pige så gøre?

Forlaget Enter Darkness

Efterår 2018


Til polen, hurra!

Antologien Krinoline og kedsomhed

Årets Fantasticon har temaet steampunk, men det viste sig, at der ikke var meget steampunk på dansk. Derfor blev ca. toogenhalv håndfulde forfattere spurgt, om de ikke ville bidrage til en antologi. Jeg var en af dem, og min novelle Til polen, hurra! deler nu sider med dygtige folk, der alle kan snitte en god fortælling. Min historie er en reportage fra intet mindre end konstruktionen Thyra, der vil indtage Sydpolen.  Vores udsendte medarbejder møder de vigtige personer ombord, og alt ser ud til at fungere, som det skal ... Inspireret af Herman Bangs reportage Branden.

Forlaget SFC

September 2018

Steamy.jpg

perseiderne_i_august_1000.png

13. august 1989

Antologien De fremmede - LUO 13

Den 13. august 1989 var Perseiderne særlig smukke at se på, og metorregnen stod i glitrende over himlen. På det tidspunkt var maleren Trine Zweidorff 10 år gammel, og sad i haven sammen med sin familie og var vidne til rummets eksplosion. Det gjorde så stort et indtryk, at hun senere malede den scene. Af en lille familie samlet under et glødende firmament. Og det er det maleri, denne science fiction-historie handler om.

Forlaget SFC

August 2018


En hundekunst og Bag glas

Himmelskibets antologi

Magasinet Himmelskibet startede dets karriere i 2003, og nu i 2018, efter 15 år, går magasinet fra en trykt udgave til en digital ditto. I den anledning har redaktørerne med mere kontaktet et væld af folk, der gennem det sidste halvandet årti har bidraget til magasinet, og spurgt om de ville bidrage til en antologi. Derfor bliver mine to noveller En hundekunst og Bag glas en del af Himmelskibets antologi, og kommer derved til for første gang at optræde i bogform.

Ukendt forlag

Efterår 2018

Himmel.jpg

Sommeren 1980.jpg

Toreby L.

Antologien Lollandske landsbyer

For et par måneder siden indkaldte Lollandbibliotekerne til en antologi af tekster om lollandske landsbyer, fra dem, der var vokset op i dem, og derfor kunne give både et generelt og personligt indblik i en tid. Jeg skrev et essay om hvordan det var at vokse op i Toreby L., en landsby, der var omgærdet af fortiden og hvadnuhvisheden, og slutresultatet blev både vemodigt og afrundet. Billedet er af mig som tre-årig, der losser til en fodbold.

Ukendt forlag

2018


Slør

Roman

Der er stort bryllup på Rosensparre Gods. Pernille er veninde med Jeanette, der skal giftes, men har ikke set hende i syv år, da de kom op at skændes. Nu er Pernille med til brylluppet som brudepige, det er en skinnnende og vidunderlige fest, men noget er ikke helt som det skal være. En klokke kimer i skumringen, en nærliggende skov bevæger sig i vinden. Hvad var det der skete mellem Pernille og Jeanette, og hvad er det præcis der foregår på Rosensparre Gods? En gotisk fortælling inspireret af billedsiden fra de gamle Hammer-horrorfilm fra 60'erne og 70'erne.

Forlaget Kandor, udkommer 2018


R-5779864-1402431185-3548.jpeg.jpg

Hvem mon bli'r dit næste offer, mr. sweetheart

antologien 1900

Året er 1963. Det er endnu ikke normalt for kvinder at tage lange uddannelser, og slet ikke inden for de naturvidenskabelige discipliner. Det er Anne ligeglad med, for hun ved hvad hun vil være. Hun afviser alle drengenes tilnærmelser, hun er en ø i sig selv, men alligevel bliver hun lokket med til en forelæsningsrække på Psykologisk Klinik. Her får hun indsigt i den nyeste forskning fra Amerika, og den er noget ganske andet, end det hun er vant til i lille Danmark ...

Forlaget HHP, udkommer 2018


Arbejdstitel:Monstre

Opsamling

Den tredje af indtil videre tre planlagte opsamlinger.  Opsamlingen kommer til at bestå af otte noveller og et langdigt. Temaet er monstre. De virkelige, og dem der venter i mørket. Dem man tror for længst er glemt, og dem man selv har inviteret inden for. Indtil videre er kun to noveller sikre i samlingen, nemlig Jacobs stige og Forhæng.

Forlagene Calibat/DreamLitt, udkommer efteråret 2018


Arbejdstitel: 3

Novellesamling

3 kommer til at bestå af tre meget lange horror-noveller. Så lange, at de nærmer sig kortromaner (25.000 ord). To af fortællingerne ligger klar, den tredje skal stadig skrives. Første fortælling har arbejdstitlen Sømløs catwalk, og handler om Clement Buhr der er dansk modes store håb. Anden fortælling har arbejdstitlen Stegt flæsk.

Forlaget Kandor, udkommer 2019