Anbefalinger

Workshops og Foredrag

“Amdi Silvestri er en underholdende, engageret og levende fortæller, der formidler science fiction-genrens essentielle kvaliteter og tanker i en smittende og personlig stil. Vi fik en indføring i sci-fi-litteraturen, der gav lyst til at læse videre....”
— Jakob Stegelmann, om oplæg på Den Internationale Filmskole i Ebeltoft


Workshops og foredrag

“Vi havde Amdi Silvestri på besøg i to ottendeklasser i forbindelse med en temadag om de fantastiske genrer.
Silvestri holdt et spændende, levende og meget underholdende oplæg om genrerne sci-fi, horror, fantasy og den fantastiske fortælling, der var inspirerende. Han formåede at inddrage eleverne og deres baggrundsviden om genrerne i foredraget. Herefter igangsatte han en skriveworkshop, hvor eleverne via forskellige kreative skriveøvelser fik udviklet deres forestillingsevne og skrivelyst.
Alt i alt blev det en afvekslende dag, hvor eleverne gennem Silvestris meget underholdende og lærerige oplæg og skriveworkshop, både fik ny viden om de fantastiske genrer, og nye redskaber i deres videre skriveproces.”
— Signe Brinkmann - Randers - en by i Galaksen

Redaktion og vejledning

Amdi Silvestri er en skarp og ærlig redaktør. Han lægger ikke fingrene imellem, men hjælper altid med konstruktiv sparring når der er brug for det. Mine bøger havde ikke været det samme uden Amdis ekspertise, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet mange bøger fremover.
— Line Lybecker, forfatter til Mere end veninder, Historien om en dreng og På vej mod Sophie.

Vejledning og interviews

Vi har gennem flere år benyttet os af Amdi som interviewer på Krimimessen i Horsens. Og det er der en soleklar årsag til. Amdi går til opgaven med ildhu og dedikation og leverer varen på et meget højt kvalitetsmæssigt niveau. Vi har brugt Amdi som interviewer både indenfor hans egen ”genremæssige profil”, men også i periferien, og hver gang har vi fået en veloplagt og velforberedt interviewer som giver plads til ”offeret” og har posen fuld af gode og spændende spørgsmål. Vi har også flere gange med stor succes inddraget Amdi i forskellige genre-/temasamtaler, hvor han har bidraget med stor viden og spændende synspunkter. Varme anbefalinger herfra.
— Thomas Behrmann, Krimimessen, Horsens