eIU7t2J5X99UmAwJmN9nlw.jpg

Scener fra et parforhold

Forlaget DreamLitt

Scener fra et parforhold er min tiende bog, og en ganske særlig en. Jeg kalder den for en mosaikroman, da den består af en masse fragmenter og stykker, der til sammen danner en helhed. Hvert af de fyrre kapitler har egen genre, og undervejs støder læseren blandt andet på en artikel, et digt, en sang, et eventyr, et opgavesæt, et skuespil og en sms-udveksling. Kapitlernes genrer er ikke tilfældig, men føjer til kapitlernes og bogens helhed. Det er et anderledes værk, men også en genkendelig bog, i hvert fald hvis man som læser har prøvet et forhold, der gik i stykker. Det er en bog for alle, og det er en bog lige præcis for dig.


Lektøren siger

Det er en interessant måde, at fortælle historien med de mange fortællestemmer. Noget som bl.a. gør, at læseren tvinges til at gøre sig sine egne betragtninger. Anbefales til alle biblioteker.

 

eIU7t2J5X99UmAwJmN9nlw.jpg

Anmeldelser

Bogrummet.dk

★★★★★

Man fornemmer klart, at det er en vigtig bog for Silvestri, og at den er skrevet i stor respekt for begge parter. Jeg kommer til at tænke på et interview med Bob Dylan, hvor han slet ikke kunne relatere til folk, der fortalte ham, hvor meget de nød hans album ‘Blood On The Tracks’, der tog afsæt i et brud med hans kone. “Hvordan kan man nyde så meget smerte?”, undrede han sig over. Jeg nyder ikke smerten i denne bog, men jeg nyder sproget og stilen, fordi det er så godt skrevet. Den handler virkelig om dig og mig, men også om alt det vi ikke får sagt til hinanden. Læs mere.

Bogmarkedet

★★★★★☆

Snart blev jeg suget ind i fortællingen, ikke mindst fordi den mosaikagtige fortælleform passer så perfekt til emnet. Det evigt foranderlige følelsesregister mellem to i et besværligt parforhold kan simpelthen ikke beskrives lineært.

Uden at vide det fornemmer jeg, at A. Silvestri har investeret et stoleben af sin egen hovedstol i ’Scener fra et parforhold’ – i hvert fald kan jeg selv genkende omridset af alt, alt for mange problemstillinger fra mit eget liv. Læs mere.

Bloggen Anmeldt Bog

★★★★★☆

Jeg er stor fan af Silvestris skrivestil, for han siger tingene præcis som de er, og hans indlevelsesevne i at beskrive begge køns tanker er moden og sjælden i en verden hvor mænd helst skal være macho og kvinder feminine - uden at vise det alt for tydeligt, og med en vis gru for at erkende de forskelle der er, og så få det bedste ud af det. Læs mere.

Bogrummet.dk

Selvom bøgerne ikke kan sammenlignes, så fik jeg nogle associationer til Knausgårds Min kamp. Den der lidt akavede familiefarrolle; kampen for at få det til at fungere, for at komme til at passe ind; den skiftende struktur med narrative forløb og filosoferende, eksistentielle tankerækker; tekstskrivning som en måde at overskue sit liv; og en både ærlig og sårbar skildring af det uperfekte menneskeliv. Læs mere

Bloggen Ommadawn.dk

Er det godt? Jeps. 330 sider røg indenbords på 2 dage. Jeg var meget spændt på udfaldet. Og våde øjne trækker ikke ned. Læs mere

Boghjemmet.dk

★★☆☆☆

Men bare fordi jeg ikke synes om bogen, så synes jeg da alligevel ikke det skal stoppe jer andre i at give den en chance.  Læs mere.

Scener1.jpg

Anden Omtale

Søndagsavisen GUldborgsund, uge 17

Lokalforankret forfatter udgiver kærlighedsroman op til Kær-Litt

Den 4. maj udkommer prisbelønnede Amdi Silvestri med romanen “Scener fra et parforhold”. Romanen vil blive præsenteret på litteraturfestivalen Kær-Litt på Fuglsang søndag den 6. maj, ligesom forfatteren kan opleves i Arnold Busck i Nykøbing F. onsdag den 9. maj ...læs mere.

Interview på Bogmarkedet, 15/5-18

Genrer er litterære holdepunkter, men de afgrænser. Forfatter A. Silvestri fortæller, hvorfor det giver god mening for ham at overskride dem.   Læs mere (bag betalingsmur)

Forfatteren A. Silvestri unboxer sin nye roman Scener fra et parforhold.
Der er 40 kapitler i Scener fra et parforhold. 40 læsere har sendt et billede af bogen fra et sted i deres liv.

Der er 40 kapitler i Scener fra et parforhold. 40 læsere har sendt et billede af bogen fra et sted i deres liv.

Har anmeldt denne perle ... den burde husstandsomdeles
— Bogrummet.dk