WOF - Michael Kamp - Prosa

Michael Kamp er født i 1974, og bor i Roskilde hvor han arbejder som skolelærer. Også denne WOFfer kommer en del for sent, da Michael efterhånden har en del bøger på plakaten. Alligevel mener jeg, at han skal have en plads her.

Jeg har anmeldt fem af hans bøger inde på Metrord, og er efterhånden ret bekendt med hans skrivestil. Michael har sans for både det satiriske og det makabre, tillægsord jeg holder meget af.

Han har, som sagt, udgivet en del ting. Bobs Saga er en fantasy-serie, der ikke helt er så selvhøjtidelig som så meget andet fantasy. Faktisk er serien ret sjov. De to første bøger er allerede udkommet på BoD, og den tredje er på vej. Derudover har han udgivet to gyserhistorier, Hvor de gamle visner og Fordærv. Begge historier har noget komme efter, men personligt synes jeg bedst om Fordærv. Begge er udgivet på BoD.

Michael er asetroende, og skrev sidste år en fagbog, Moderne Asetro. Den slipper han udmærket fra, og viser dermed at han også kan skrive faglitteratur. Endnu en gang udgivet på BoD.

Michael besidder en utrolig stædighed, eftersom han selv har betalt for, indtil videre, fem udgivelser. Men den stædighed var et klart plus, da han blev inviteret til at skrive en novelle til samlingen Horror.dk, udgivet af Tellerup. Her er han i selskab med så kendte navne som bl.a. Erwin Neutzsky-Wulff, Dennis Jürgensen og Peter Mouritzen. Et stort tillykke og tommelfingeren op herfra.

Michael er meget produktiv, og virkelig en komet. På skrivebordet har han, lige nu, tredje del af Bobs Saga, der sandsynligvis udkommer i løbet af i år. Jeg tror kun det er et spørgsmål om tid, før et af de etablerede forlag hapser Michael og stikker ham en kontrakt. Som en sidste ting vil jeg nævne, at han er en af gæsteforfatterne på året Fantasticon.

---------------------------------------
Udgivelser:
Bobs Saga 1: Tørre tæsk og springskaller (2006)
Bobs Saga 2: Elvere og andre halv-trolde (2007)
Fordærv (2007)
Moderne Asetro (2008)
Horror.dk (2008)
Hvor de gamle visner (2008)
---------------------------------------
Mere om Michael:
Michaels hjemmeside
Interview med Michael
---------------------------------------
Udgiver og salg
BoD
Tellerup