Samme tid sidste år...

...berettede jeg med højt løftede arme om min roman, der just var blevet antaget. I år er der også nogle nyheder

Efter et par ugers skriven frem og tilbage, ser det nu ud til at forsiden til min kommende novellesamling er lige på trapperne. Desuden har den fået titlen Faderens sønner, og jeg har oprettet en helt speciel side til den her på bloggen. Jeg regner med at bruge slutningen af august og starten af september på at andenredigere novellerne, og så håbe at den kommer godt undervejs.

Bag Adonais spejl har nu fået sin lektørudtalelse, og den er ganske god. Om min novelle, Benspænd, siges følgende:

"...til mere symbolske og mytologiske historier, som f.eks A.Silvestris Benspænd, hvor død, skæbne og dommedag personificeres og får et humoristisk tvist"

Lektøren fremhæver ydermere, at kun få af antologiens skribenter er kendte i den bredere offentlighed. Han nævner både undertegnedes og Thomas Strømsholts respektive novellesamlinger, men misser desværre Jonas Wilmann, der også har en selvstændig udgivelse i lommen.

Det poetiske bureau udgav sidste år en antologi med titlen Fragmenter. I år har de gentaget succesen, og jeg har fået et stykke kortprosa med i den nye antologi der får titlen Den Sociale Antologi. Mit prosastykke bærer titlen Gråd, og handler om at dele den smerte, der ellers kun er forbeholdt en selv.

Som en sidste ting, og fordi jeg har en snert OCD i sindet, har jeg taget konsekvensen af et af de spørgsmål, jeg oftest bliver stillet. Nemlig klassikeren - Hvad skriver du egentlig for noget? Inde på siden Udgivelser har jeg indsat et lagkagediagram, der viser alle de noveller jeg regner med at have udgivet pr. 1. januar 2012. Det tæller både novellerne fra Køtere dør om vinteren og novellerne jeg skyder på kommer med i Faderens sønner. Som det forhåbentligt fremgår af det kolorerede diagram, breder jeg mig en del ud, og skriver i mange forskellige genrer. Nogle af historierne burde egentlig være i mere end en genre, men jeg har vurderet med hård hånd.

Alt for nu - der skal arbejdes.