Julis produktion

Det blev desværre ikke til så meget nyt i løbet af juli. Jeg var ganske ophængt i at redigere min kommende novellesamling, og det tog mere tid end jeg havde regnet med. Alligevel formåede jeg at klemme en ny fortælling ud mellem sidebenene, og hvis alt går vel, vil den være at beskue i førnævnte samling.

Stævnemøde (7100 ord, science fiction/realisme)

Det er en historie om, ja et stævnemøde. Sat cirka 60 år ude i fremtiden, efter samfundet har været gennem nogle voldsomme omvæltninger, der gør mænd mere eller mindre overflødige. Vores "helt" har endelig fået en date med sin drømmekvinde, men det er ikke småting han skal igennem for at bevise sit værd. Om han så beviser det, må være op til læserens vurdering.

August bliver en kende travl, da jeg både skal rode i baglandet, skrive en historie til en aldersgruppe, der normalt er uden for mit vanlige segment og selvfølgelig tage startskuddet til at bygge endnu en samling sammen.