Tredje nyt i sommeren

Vi nærmer os august, og det betyder to ting. For det første er der en stor overraskelse i vente, og for det andet er ferien snart slut. Desværre. Mens verden kører videre, sker der stadig ting og sager med min skrivning, så derfor endnu en update.

For det første er jeg kommet med i SFC's årlige antologi for tredje gang i træk. Denne gang var det novellen Matthæus 20:16, der slap igennem nåleøjet, og det er jeg ganske tilfreds med. Den var et eksperiment i at kombinere troper, og det ser ud som om det faldt i redaktørens smag. Samlingen står til udgivelse den 15. august, men det er meget muligt at den dato bliver i rykket. I samme åndedrag kan jeg nævne, at jeg vil være at finde i forfatterpanelet den 16.september i år. Kig blot her

I begyndelsen af året sendte jeg et par noveller ind til Novelleforlaget.dk. Jeg havde undret mig lidt over, at jeg intet havde hørt, men intet nyt er som bekendt godt nyt. Også i dette tilfælde. De har sagt ja til at antage begge to, så inden længe vil novellerne Alting på sin plads og Doris være mulige at erhverve sig.

Langt om længe er det sket, at novellen Vi, der skummer fløden er blevet udgivet i Science Fiction nummer 17. Der er et godt bundt science fiction-forfattere med, ud over mig selv. Malan Jacobsen, Lars Ahn Pedersen, Gudrun Østergaard, Lise Andersen og Manfred Christiansen. Samlingen kan købes for sølle 50 kroner her

Som tingene ser ud nu, vil der komme mange updates i den næste tid. Men det har jeg det egentlig fint med.