Januars nyheder 2013

På den sidste dag i årets første måned er tiden kommet til et kig på de nyheder, der har samlet sig i løbet af januar.


På samme dag fik jeg beskeden om hvornår jeg atter er at finde i et par antologier. Den første er Pix fra H. Harksen Productions, hvor jeg medvirker med novellen Hamskifte, en aparte historie der i forhold til mine tidligere horror-produktioner er mere afdæmpet, men måske også derfor mere skræmmende. Den er at finde på hylderne midt i februar. Den anden, antologien Vampyr fra forlaget KANDOR,  udkommer den 1. marts og indeholder min novelle Som vinden blæser, der finder sted på et slaveskib på vej fra Guldkysten til De Vestindiske Øer. Begge samlinger er fyldt med cremen af den nye bølge af danske horror-forfattere, og jeg er voldsomt overbevist om antologierne kommer til at sætte deres aftryk.

Pandaemonium har fået endnu en anmeldelse, og også den ligger i den helt gode ende (4 ud af 5 stjerner). Det er Daniel Henriksen på Trauma Magazine der står for den, og han siger blandt andet:

"Silvestris massive zombieværk er spundet løst op omkring oldtidens overtro og mystik og drager paralleller til flere kulturer og mytologier. Jeg fornemmer inspiration fra Kings The Stand og Romero og Fulcis film, men uden at Pandaemonium virker plagierende. Silvestri har en forkærlighed for insekter og kropsvæsker, og handlingen præsenteres gennem en overflod af blod, masse, væske, kranier, huller og forrådnelse .. eller også er det måske bare betegnende for genren. Pandaemonium er udpenslet splat. Vi kan jo lide det."

I sommeren 2012 blev jeg interviewet et par gange af de gode folk bag Novelleforlaget.dk. Nu er det muligt at se et af disse interviews på nettet, så hvis du gerne vil have et glimt, så er det bare at følge linket. Jeg snakker om min novelle Forhæng, der til dato er en af mine højest ratede e-noveller.  

Optisk bedrag venter stadig på en lektørudtalelse, som jeg virkelig håber at den får. Men i mellemtiden er der sket noget sjovt. Bibliotekerne er begyndt at købe voldsomt ind af den. Jeg ved ikke hvordan det skal tolkes, men med de positive briller på kan det vel betyde at mit navn ganske roligt er ved at blive et man lægger en smule mærke til. 

I løbet af februar bliver det afgjort, hvem der går fra det indledende heat videre til hovedkonkurrencen om Niels Klim-prisen 2013. Det kommer jeg til at holde nøje øje med, da jeg næsten har en håndfuld kandidater på listen. Du kan læse mit indlæg om prisen her, og så håber jeg du har lyst til at stemme.

Alt for nu. May you live in interesting times.