HOHOHO - og lad gaveregnen sætte ind.

Det er blevet den første december, og det betyder en ting. At der er 24 dage til julegaverne ligger under træet. Og hvad kunne dog være en bedre gave end en af A. Silvestris bøger? Nej, jeg tænkte nok at det også var hvad du mente. Så nu skal du bare høre, hvad jeg har til dig og dine. Men inden da vil jeg lade værkerne tale en smule for sig selv:


Ja, de er dygtige er de. Giv dem en hånd!

---------------------------------

Som første tilbud på bordet har vi Optisk bedrag. En spritny novellesamling med kun 14 dage på bagen. Når du køber denne bog, får du ikke alene et dejligt værk at indsuge. Nej, billedet på forsiden er et fotografi udført af den japansk-amerikanske kunstner Kumi Yamashita. Novellesamlingen er en smuk og modbydelig vandring gennem alt hvad mennesker forestiller sig om virkeligheden. Du vil væmmes og le, lukke bogen og åbne den igen. 21 noveller fra A. Silvestris krøllede hjerne, der garanterer at udfordre din perception. Den kan købes ved blot at klikke på et af de dejlige links. Men mulighederne stopper ikke her. I denne måned vil det være muligt for dig at købe et eksemplar direkte fra forfatteren, med dedikation og en novelle udvalgt specielt til dig. Så hvad venter du på? Kom til musen, eller send forfatteren en direkte besked!.

Køb som paperback
Køb som E-bog 
Mail forfatteren for en signeret kopi!!

---------------------------------

Julen er hjerternes og farven røds tid. Hvad kunne så være en mere fantastisk gave end gigantromanen Pandaemonium?? Et zombie-epos af de helt sjældne, der er blevet rost af anmelderne og blandt andet kaldet "den nye, danske zombiebibel". Næsten otte hundrede sider fyldt med de levende døde, corny one-liners og sågar en smule kærlighed (der skal jo også være noget til de yndige damer). Brug denne jul på at dykke ned i en verden udtænkt i A.Silvestris dystre og humoristiske sind. Mærk din puls stige, når zombierne trænger sig ind på dine helte, og græd, når en af dem falder. Le over de mange måder at slå en allerede død ihjel på, og synk en ekstra gang når denne B-film på skrift kærligt, men bestemt, fylder dine hornhinder og fantasi med grafisk vold. I build it, so now you must come.

Køb som paperback
Køb som E-bog

---------------------------------

Er de døde ikke noget for dig? Hvad så med de meget levende sat i mulighedernes land. Fremtiden. Novellesamlingen Faderens sønner indeholder 14 noveller, der kaster læseren ind i universer, der går fra de plausible til de mere fantastiske. Gå på en date tres år ude i fremtiden med Torben i novellen Stævnemøde. Flyv solsystemet tørt sammen med Dennis og hans dradoranske navigatør i Signal. Nyd nikket til de gamle invasionshistorier i den mørke Evolutionært, eller lad højtidens varme fylde dig i den mættede beskrivelse af julen i Dejlig er jorden. Dette er kvalivare. Er du stadig ikke overbevist? Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at titelnovellen Faderens sønner vandt Niels Klim-prisen tidligere på året? Ja, der kom der julelys i dine øjne. Lad fremtiden være en del af din jul i år. Køb Faderens sønner før din nabo, og bad i deres misundelse.

Køb som paperback

---------------------------------

Men der er mere endnu. Start hvor det hele begyndte, med A.Silvestris debut i Køtere dør om vinteren.  31 (enogtredive!!) noveller klemt ind på 345 sider. Her er noget for enhver smag. Hvad med at bruge den som en alternativ julekalender, der strækker sig hele vejen til nytårsaften?? En novelle til hver dag, der så dejligt rundes af med novellen Kontaktbureau, hvor du inden sprutten går ind får muligheden for at nyde hvad dit syn betyder! Eller juleaftensdag, hvor du mens sovsen simrer på komfuret kan læne dig tilbage og læse om ægte kærlighed i novellen Detour. Samtidig vil det for altid give dig håneretten over for hele din familie og alle dine venner. Du kan med stolthed sige "Jeg har været med hele vejen.". Og for at gøre det hele mere eksklusivt, er Køtere dør om vinteren netop i disse dage også udkommet som e-bog. Fagre nye verden.

Køb som paperback
Køb som E-bog

---------------------------------

Mulighederne ender dog ikke der. Du har tænkt længe og hårdt, og endelig besluttet dig for at købe en e-bogslæser. Men ak, så tom den er. Så kold den lille skærm dog er. Frygt ikke! A.Silvestri kommer til din redning. Et væld af noveller kan købes stykvis, og fordi det er jul er der endog en enkelt der handler om Rudolf. Så bliver det vist ikke meget bedre. Og fordi du er en trofast kunde, er en af novellerne endda gratis. Køb A. Silvestris noveller og gør en aktiv indsats for at gøre verden til et mere ... øhm .... rundt sted!!

Novellen Carne vale hos Novelleforlaget.dk (Realisme)
Novellen Frelser hos eBooks2go.dk (Realisme)
Novellen Je ne sais quoi hos eBooks2go.dk (Fantastisk fortælling)
Novellen Lod hos eBooks2go.dk (Fantastisk fortælling)
Novellen Jeg ved det hos eBooks2go.dk (Realisme)
Novellen Klausul F hos eBooks2go.dk (Science Fiction)
Novellen Øen hos eBooks2go.dk (Humor/Splatter) - kan downloades ganske gratis.
Novellen Alting på sin plads hos Novelleforlaget.dk (Science Fiction)
Novellen Doris hos Novelleforlaget.dk (Realisme)
Novellen Forhæng hos Novelleforlaget.dk (Realisme)
Novellen Julebal i Nisseland II (This time it's personal) hos Novelleforlaget.dk. (Humor)

---------------------------------

En glædelig jul herfra - og lad det regne med boggaver under træet!