Novembers skrivning 2012

Som allerede nævnt i et tidligere blogindlæg, oplevede jeg det vanvittige at være færdig med to noveller, da vi skrev d. 6. november - så jeg var virkelig forud for programmet. Det har nu ikke gjort, at jeg har ligget på den lade side. Første del af Odd er skrevet færdig, og hviler nu. Men som vanligt skal I ikke vansmægte uden et billede, der har noget at gøre med den.

 
Da jeg havde over tre uger tilbage af måneden, kastede jeg mig over to yderligere projekter. Det ene er blevet færdig, det andet ... bliver ganske langt, har jeg på fornemmelsen.

Bjørnespringvandet (fantastisk fortælling/science fiction, 1900 ord)
Tilbud (erotik, 4900 ord)
Strøm (realisme/science fiction, 4100 ord)
Og vi går live (science fiction, 10000 ord, i gang)

Bjørnespringvandet er meget sær ... og meget underholdende. Jeg vil lade et par sætninger sige resten: "Som allerede nævnt blev Bjørnespringvandet bygget i 1900, med Joakim Skovgaard som primus motor i udførelsen. Hvad der ikke er normalt kendt, er at Joakim Skovgaard blev bygget i 1856 af Thorvald Bindesbølls far, arkitekten Gottlieb Bindesbøll"

Tilbud er mit første forsøg udi erotik, og den tager udspring i et blik der mødes over køledisken. Klichéen kunne jeg ikke lade ligge. Men ... og det er et stort men, selve historien er opbygget og skrevet så den følger alle en novelles principper. Hvilket vil sige, at den har det sædvanlige, silvestriske spin.

Strøm handler om Anton, der er gift med Iben. De har lige solgt deres hus, fordi lyset ikke virker mere. Indtil for et år siden var der ellers masser af lys, men nu kan de ikke engang fylde batterierne op længere. Gode råd er dyre, men strøm er ikke bare noget man kan betale sig fra længere.

Og vi går live ... fortæller jeg om i det nye år.

Jeg drejer blikket mod kontoret. Der er en novelle, der skal skrives færdig - forhåbentligt inden midten af måneden.