Majs anden omgang nyheder

Selv om jeg for øjeblikket ligger vandret med afgangsprøver, sniger der sig en del dejlige nyheder ind i mit beskedne univers. Se blot her.

I sidste uge (23.-27.maj) var jeg ugens lille hapser inde på bogbidder.dk. Det er anden gang jeg har den ære. Første gang var med min novelle Je ne sais quoi. Denne gang er det med titelnovellen fra min samling Køtere dør om vinteren. Det spændende ved sitet er, at alle bogbidder indlæses, så nu kan man ganske kvit og frit proppe hørebollerne på, og opleve novellen uden at røre en øjenvippe. Lyt og læs lige her.

Under min sidste update fortalte jeg, at H.Harksen Productions havde antaget min novelle I et vindue til en kommende antologi. Nu har selvsamme forlag også sat kløerne i min horror-novelle Jacobs stige, der bliver en del af antologien Dystre Danmark 2. Det er en grum historie, der trækker på en horror-klassiker, nemlig den frygtede klovn. Jeg er kommet i meget godt selskab med bl.a. Lars Ahn Pedersen, Patrick Leis, Jonas Wilmann og Morten Carlsen. SE hvem der ellers er med lige her. Den burde komme på gaden i løbet af efteråret.

Som om det ikke var nok, har Science Fiction Cirklen også snuppet min novelle Glemmer du, så husker jeg alt til deres nye antologi LUO 5 - Den nye koloni. Ideen med at glemme og mindes er klassisk i science fiction-sammenhæng, men jeg vil vove at påstå at jeg virkelig har smidt nogle nye skruer i maskineriet. Samlingen er overordentlig spækket med så mange spændende navne, at jeg knapt kan begynde at opsummere dem her. Jeg vil dog blot sige - glæd jer. Det bliver rigtig stort.

Det var vist det - næste måned fortsætter i redigeringens tegn. Skrive og redigere, skrive og redigere. Lige om lidt smelter de to ord sammen til et.