Forårets anden update

Det er godt at se, at regnen og blæsten er vendt tilbage. Ellers ville jeg blot være angrebet af angst for naturen, der opfører sig skævt. Imens dagene tæller ned mod sommerferien, bliver der ved med at ske ting med min skrivning. Som Terry Pratchett ville sige - I'm living in interesting times.

I august sidste år læste jeg op i forbindelse med Vild med Helsingør. Nu er videoen af begivenheden langt om længe blevet tilgængelig. I den læser jeg et kortprosastykke op, skarpt forfulgt af novellen Holgers Danskere. Sidstnævnte bliver udgivet senere på året i en antologi. Lyt endelig til hele den halve time - jeg er flankeret af Bo Lille og Kirsten Marthedal. Kan du ikke vente med at beskue mig, er jeg at finde ca. 10 minutter inde i videoen. Lige her!

Som nævnt i min tidligere update, ville Himmelskibet gerne udgive min novelle Stenhugger. Til min fryd (intet som gamle ord) viste det sig, at Manfred Christiansen var blevet hyret til at illustrere min fortælling OG lave forsiden. Se bare de meget stemningsfulde billeder. Det er nummer 28 i rækken, og det burde være tilgængeligt inden alt for længe.

På onsdag i næste uge, nærmere bestemt den 13. april læser jeg op til Poetry for Charity i Café Zusammen. Min oplæsning vil blive fra Køtere dør om vinteren, så har du endnu ikke sanset de mørke og lyse historier fra min debut, har du chancen nu. Se nærmere om arrangementet her.

Min roman Pandaemonium er rykket ind i den terminale fase. Jeg har andenredigeret 75% af den, og det er godt endnu en gang at se lyset for enden af tunnellen. I skrivende stund står den til udgivelse den 1. juni, men det kan sagtens nå at ændre sig. Jeg havde et møde med redaktørerne for en ti dage siden, hvor vi mest kiggede på forsider og snakkede om hvorvidt bogen skulle være i en eller to bind. Det endelige resultat af den snak vil komme op, når tiden er moden til det.

Salgstalen lader stadig vente en kende på sig, men hvis dine håndflader er svedige af venten, så tag det roligt. Den skal nok komme.