Marts Produktion

Temperaturen har nu sneget sig over de ti plusgrader, og som udenfor, heder tingene også op i mit lille skriveværksted. For første gang i mit liv har jeg lavet en kalender, så jeg kan holde styr på alle de ting jeg skal. Heldigvis bliver der også tid til at skrive, og marts har budt på hele to noveller:

Sashimi (2700 ord, realisme)
Sjæleforsørger (8900 ord, science fiction/fantastisk fortælling)

Ellers er jeg kommet godt i gang med andenredigeringen af min kommende roman, og der er stadig nogle sproglige no-noer undervejs. April bugner af deadlines, men jeg har skævet til min kiste med allerede skrevne ting, og heldigvis har jeg noget der matcher de forskellige kriterier. Følg desuden med på bloggen - lige om lidt vil jeg forsøge at få dig til at give mig penge. For mine ord, selvfølgelig.