Sig nærmer tiden

Jeps - det er sådan det er. Min novellesamling Køtere dør om vinteren er rykket ind i den terminale fase. Jeg har lige lagt sidste hånd på andenkorrekturen, der viste sig noget mere omfattende end først antaget. Det viser blot, hvor blind man kan være, når det kommer til egne ting. Alt i alt blev det til en 10 siders korrektur, og hvis du sidder med et manuskript, vil jeg lige tage mig den frihed at visualisere det for dig. Voila!

Kommafejl, kongruensfejl, sektioner uden mening - der er nok at tage af. Heldigvis var langt de fleste fejl lette at rette op på - det drejede sig som oftest om et enkelt ord eller ombytning.

Forsiden er gået ind i næste fase, hvor vi blandt andet kigger på font og belysning af det valgte billede. Intet er sikkert endnu, men jeg kan garantere, at billedet ikke bliver muntert. Samtidig er det nu bagsideteksten skal skrives, og jeg roder lidt med nogle forskellige ideer.

Hvad der dog er sikkert, er det der kommer nu. Nemlig indholdet af novellesamlingen. Som tidligere nævnt bliver det en hybrid - realisme koblet med fantastiske fortællinger. Har du fulgt mig gennem en del år, vil nogle af teksterne nok ringe en klokke. Enjoy

-----------------

Køtere dør om vinteren - indholdsfortegnelse

Kakao
Husker du
Det år faldt sommerferien på en torsdag - uddrag
Sne
Og fuglene er sat fri
Pengetransport
Klor
Exsanguis - uddrag
Fuldbyrdet
Isolation
Brølende kronhjort ved skovsø
Brune bamse
Lille frøken Himmelblå
Kæreste
Sudoku
Køtere dør om vinteren - uddrag
Grund
Èclair - uddrag
Alma Mater
Kædebrev
Strejfer - uddrag
Dødsriget
For Satan - uddrag
Detour
Sfinks - uddrag
Blot lyd - uddrag
Fader Vor
Farverig besjæling
Splitscreen
Porno - uddrag
Kontaktbureau