Trailer 15 - uddrag af "Porno"

En gammel tekst, som jeg fandt frem fra gemmerne, da min kommende novellesamling skulle fyldes ud. Den er ganske speciel, både i emnevalg og opbygning. For de sarte sjæle kan jeg på forhånd sige, at der ikke er nogle blottede kønsorganer i uddraget:

"Uden at tænke over det, holder han døren for hende. Hun smiler til ham, og han nikker. Så sætter de sig begge ind på deres plads. De har siddet her så meget, at stolene næsten har aftryk efter deres krop.
Kaare har lavet lyden til Cum Splashers 4-8 sammen med Liselotte, men der er ikke så meget arbejde, som der var for nogle år siden. Alle kan forstå engelsk nu. Og hvad så hvis de ikke kunne? Hvad er der egentlig at forstå i den slags film. Et still toner frem på skærmen og han får stukket et manuskript i hånden. Hurtigt bladrer han det igennem, selv om han kender det på forhånd.
VVS-mand kommer på besøg, husets unge frue åbner, iført nedringet kjole, de taler sammen, og så knepper de hinanden. Kaare sukker, men løfter to fingre op i luften, så forfatteren kan se, at han er klar. Med et ryk sætter filmen i gang.

-Action-

(dørklokke ringer) DING-DONG
(den unge frue tripper henover gulvet. Brysterne dirrer og vorterne er tydelige gennem det tynde stof. Med et stort smil åbner hun døren)"