Marts arbejde 2014

For første gang siden efteråret, kunne jeg her i mandags tage mig en løbetur, kun iført t-shirt og shorts. Som alle ved er det et ømt syn - men i det mindste bebuder det at den lange vinter er ved at smelte bort. Når der kommer mere lys, kommer der også mere energi - og det har jeg også brug for med alle de projekter, der ligger og venter. Men inden vi kommer til de nye ting - så lad os se hvad det blev til i marts:


Monument (realisme, 4200 ord)
Mimesis (fantastisk fortælling/horror, 6400 ord)

I Monument er historiens jeg godt ved muffen, ja, der er faktisk ikke det, han ikke kan købe. Undtagen selvfølgelig sin døde kone tilbage. Heldigvis kan han stille så mange andre ting op for at få orden på sit liv - ting der har at gøre med mursten og mørtel, tavshed og død.

Mimesis udforsker pizzamanden Alessandros liv. Født i Napoli, opvokset i Napoli og har drevet virke i Napoli. Han savner sin hjemby, for der hvor han er findes Napoli slet ikke. Faktisk er der ikke noget der eksisterer, før en mand ved navn David viller det til at findes. Det inkluderer Alessandro. Det inkluderer Alessandros minder.

Sidst på måneden var der genreaften i Dansk Forfatterforening. Det var lykkedes mig at få lov til at invitere et par oplægsholdere, så Niels Dalgaard, Henrik S. Harksen og Helle Tofft fra forlaget Valeta tog sig af at fortælle om henholdsvis science fiction, horror og forlæggerbranchen. Det var nogle meget forskellige oplæg, men heldigvis var det relativt store publikum interesserede og kom med mange spørgsmål. Selv havde jeg lavet et oplæg for lægmand om fantasy, og det virkede som om det faldt i god jord hos tilhørerne. Med yderligere arbejde kunne det være fundament for et regulært foredrag.

I løbet af marts blev sidste hånd også lagt på min dobbeltroman Ambrosia/Live - der er kommet prøvetryk fra pressen og nu florerer der også en bogtrailer til mit kommende værk. Derfor har jeg selvfølgelig set mit nødsaget til at oprette en side her på bloggen, der udelukkende handler om A/L - so behold. Der er lidt tom lige nu, men der kommer mere på i fremtiden. Den officielle udgivelsesdato er 15/4.

Efter et møde med mit forlag, ser fremtiden meget lys ud for undertegnede. Selv om der er meget, der endnu ikke kan siges, vil jeg med fremskudt hage påstå at verden kommer til at se noget nyt fra mig ca. hvert halve år i det næste lange stykke tid. Lige nu arbejder jeg på en horror-samling - 12-13 noveller, der alle er skrevet, men nu skal igennem redigeringsmøllen. Ligeledes er der en hel del længere ting i støbeskeen - en kortroman og ikke mindst Odd ... troede I jeg havde glemt den? ;)

April byder på rigtig meget skrivning - og et par eksperimenter eller to ... for ikke at nævne en oplæsning i Næstved den 25/4. Følg med!