Novembers skrivning 2013

Så er det blevet december igen og mens der er gang i glögg, kalendergaver og nissemænd i butikker og hjem, holder jeg produktionen oppe på Nørrebro. I løbet af den måned, der lige er gået, har jeg systematiseret mine fremtidige projekter (der er godt nok mange), haft en ret glødende mail og begyndt at rydde ud i bøger, dvder og hovedet. Nye ideer har også flakset forbi og to af dem udmøntede sig i rigtige historier:


Itu (horror/science fiction, 5500 ord)
Flagermus (realisme, 4900 ord)

Novellen Itu handler om noget, der går i stykker. Indre og ydre pres, der får ting til at implodere og eksplodere synkront. Midt i galskaben står manden, der ufrivilligt er blevet målet for disse ændringer. Men han er ikke bange. Han er spændt. Han er optændt af nysgerrighed og mutationer, men hvad der er hvad er ikke til at sige.

En gåtur rundt om en sø er hvad Flagermus centrerer sig om. Knud er gammel, han er blind og hans kone Marie døde sidste år. Siden da har han ikke taget den rute, de plejede at gå sammen. Der er for mange minder. For mange spørgsmål, der stadig står ubesvarede. Det har Liv tænkt sig at lave om på. Hun giver ham bøllehatten og sandalerne på og trækker ham ud af den villa, der i syv måneder har fungeret som en fleksibel kiste.

I december vil jeg blandt andet kunne mødes in person i Dansk Forfatterforenings lokaler på Strandgade. Den 15. er der julemarked, hvor jeg og mange andre forfattere sælger vores bøger til favorable priser. Ellers er der masser endnu at skrive - ikke mindst med henblik på næste år, hvor undertegnedes navn forhåbentlig skal bøjes et par gange i neon.