Marts' nyheder - Mark II

Så er vi næsten en fjerdedel gennem året, og heldigvis for mig bliver der ved med at ske ting i forhold til mit forfattervirke. Lige så heldigt sker der også ting for andre, og et stort tillykke til Steen Langstrup med hans sejr. Han blev hermed den første modtager af den nyindstiftede Dansk Horror Pris for romanen Alt det hun ville ønske hun ikke forstod.

Netop Steen bad mig for et stykke tid siden om at skrive min værste (bedste?) oplevelse med det skræmmende ned, og det er der kommer følgende stykke tekst ud af. I det beskriver jeg et lydbånd, der skulle vise sig at sætte uudslettelige spor i min spinkle barnepsyke.

Tidligere på måneden var jeg i Odense til lyrikoplæsning, og det var så heldigt at de havde mikrofonerne klar. Kast jer fro over min oplæsning af digtet Domino, der slet ikke er så sødt, at det gør noget.

Om to dage slutter afstemningen til Niels Klim-prisen, hvor jeg er nomineret i kategorien Langnovelle med min fortælling Faderens sønner. Teksten kan ganske vederlagsfrit nærstuderes her på siden, men skynd jer - 1. april er den borte for at stedse, og vil kun være at finde i min novellesamling af samme navn. Der har den det så også godt sammen med tretten andre noveller, der er værd at læse.

Ellers har jeg hevet et gammelt manus frem af skuffen, og det ligger lunt og klar til vejret bliver det samme. Så skal der nærlæses og omskrives til den store guldmedalje. Men inden da arbejder jeg hektisk på at redigere noget, der godt kunne blive min opfølger til Køtere dør om vinteren.