Marts skrivning 2012

Selv om denne måned har stået meget i omskrivningens tegn, så jeg dog ingen grund til at ligge på den lade side. Måske kunne det være, at jeg skulle finde den på et tidspunkt. I løbet af marts 31 dage er det lykkedes mig at stykke to fortællinger sammen:

Hamskifte (weird fiction/horror, 4000 ord)
Fingerleg (realisme, 5600 ord)

Hamskifte er en sær størrelse. Den handler om en teenager og hans far, der bogstaveligt talt går i opløsning for hinandens øjne. Skulle jeg sætte et enkelt ord på den, ville det være rugende.

Fingerleg handler om Henrik, der skal mødes med de gamle kammerater fra døveefterskolen i Nyborg. Men som aftenen skrider frem, opdager han en mand, hvis hænder fortæller en helt anden historie end hans mund.

I løbet af april håber jeg på at få redigeret en god håndfuld af novellerne, så jeg kan nærme mig noget, der ligner et færdigt manus. Heldigvis er den næste uge arbejdsfri, så der vil jeg begrave mit fjæs i skærmen.