Forårets første update

Silvestris univers ekspanderes med voldsom fart - og til min egen overraskelse, står det lidt i fantasyens tegn. Se bare:

Jeg sendte et par noveller ind til Ny Science Fictions novellekonkurrence, og begge blev dømt værdige. Så jeg valgte novellen Et studie i lyst, der vel mest kan beskrives som Fanny Hill møder fantasy. Den er ganske skæv, og vil nok kunne underholde i de lange sommeraftener.

Men den anden novelle skulle ikke gå til spilde. Jeg sendte Stenhugger til Himmelskibets redaktion, og de ville rigtig gerne have den med i deres kommende nummer. Stenhugger og Et studie i lyst foregår i det samme univers, et univers der oprindeligt voksede ud af mit hoved som en verden til rollespil.

I Novelleforlagets sidste nyhedsbrev, havde de skrevet de noveller, der var de mest populære blandt deres udvalg. Og sørme så - min novelle Doris er kravlet ind som nummer tre. Doris er en forkvaklet historie om bryster, sygdom og hårdnakkethed. Den kan erhverves lige her

Ellers har jeg på det sidste virkelig gået mine gemmer igennem. Derfor vil der med stor sandsynlighed dukke en del ting op her på bloggen. Digte, prosa-stykker og billeder fra min fortid.