Der sker ting i Silverland

Midten af december, og tiden er kommet til endnu en update. Og faktisk er der sket rigtig mange forskellige ting siden jeg updatede sidst.

For det første er jeg gået i gang med at redigere min kommende roman. Det er mildest talt et gigantisk arbejde, men jeg er blevet færdig med første del og er et godt stykke ind i anden. Jeg har på fornemmelsen, at jo nyere teksten er, jeg skal redigere, jo færre fejl er der. Jeg kunne tydeligt se, at første del var tæt ved 5 år gammel - der er sket meget med mine færdigheder siden da. Noget klart positivt er dog, at hvis mit manus engang skal omskrives til scenen, er meget af arbejdet allerede gjort. Desuden er der sket noget helt fantastisk - jeg er faktisk blevet fanget af min egen historie. Det havde jeg ikke ventet, men det er smukt at opleve.

I fredags (10/12) læste jeg op i Kristuskirken sammen med blandt andet Steffen Baunbæk og Katrine May. Vi var blevet hyret af kirkens præst til at give et anderledes syn på juleevangeliet. Det gik helt godt, og publikum morede sig en del over min tekst, hvor Gud proklamerer og forklarer præcis hvor god en far, han egentlig er. Teksten kommer nok op her på et tidspunkt.

Første anmeldelse af Køtere dør om vinteren er kommet op inde på Den elektriske kanin. Janus Andersen siger blandt andet:

"Silvestri er først og fremmest en god tekniker i mine øjne. Han har en god sans for sine personer og en evne til at opbygge situationer, og han kender sine virkemidler. Mange af novellerne er yderst vellykkede forsøg på at trække læseren ind i en person, der balancerer der på kanten af håbløsheden og de sorte huller i livet."


Læs hele anmeldelsen her

Tidligere på året sendte jeg tre noveller til Science Fiction Cirklen, da de havde deres årlige konkurrence. Matthæus 20:16 kom med i antologien Ingenmandsland, men det stopper ikke der. Til min overraskelse har novellen Det Bedste fundet sig et nyt hjem i Proxima nummer 92. Magasinet kan købes på SFC's hjemmeside.

Sidst men ikke mindst har en gammel novelle i anledning af julen fundet vej tilbage til overfladen. Det er den ret skægge Julebal I Nisseland II (This time it's personal), der i en kort periode kan købes online hos Novelleforlaget. Så lad være med at købe en pose slik - køb i stedet for min novelle. Prisen er næsten den samme, og min novelle kommer med indbygget lattergaranti. Og som vi alle ved, så slanker latter. Følg det glade link....

Hold øje med bloggen - inden længe kommer årets opfølgning pp hvor mine WOFfere er henne nu.