Novembers Skrivning

Endnu en måned er gået forbi - denne gang en af den slags fyldt med is, kulde, mørke og begyndende juleudstillinger. På den meget positive front, fik jeg endelig min debutsamling ud. Må det gå Køtere godt i julehandlen. Jeg er blevet "hyret" til at optræde med et alternativt syn på juleevangeliet i Kristuskirken, og jeg er begyndt at redigere min roman. På den negative er jeg stadig ikke at full speed på andre områder, men det er dog lykkedes mig at skrive følgende:

I et vindue (10300 ord, horror)

Historien kræver en del tweaking, men alt i alt er jeg tilbage med en modbydelige fordrejethed, som kun en mor kan elske. December bliver fyldt op med to konkurrencer, jeg vil medvirke i. En med realistiske ting, og en med noget fantasy. Samtidig skal jeg også færdiggøre et undervisningsmateriale, redigere romanen færdig og skrive føromtalte julefaldera.