Novembernyheder

En rigtig tung arbejdsuge er blevet lagt i graven, på Nørrebro er himlen samme farve som våd beton og løbetøjet ligger klar på radiatoren. Forude venter en weekend fyldt med ord og skrivning, samlen op på projekter og skrive nye. Så imens vandet til de blødkogte æg kommer i kog og endnu en bunke papirer skrider ned på gulvet, er der blevet plads til nyheder fra skrivepulten:

Sidste år (2013) på BogForum kom jeg forbi SMSpress' stand. Jeg havde selvfølgelig hørt om dem, men kun arbejdet med sms-noveller en enkelt gang på mit arbejde. Jeg faldt dog i snak med dem, de havde hørt mit navn i forbindelse med horror, og ville egentlig gerne høre om jeg kunne "levere" noget lignende. Selvfølgelig sagde jeg ja, og nu, præcis et år efter, ligger sms-novellen Vi savner dig klar til at blive købt af DIG. Jeg kan dog afsløre, at det ikke blev horror, men det gør slet ikke historien dårligere. En af de sværeste ting ved at skrive den var at alle de beskrivende elementer, man som forfatter konstant anvender, mere eller mindre var borte. Du havde kun en direkte dialog, til at skabe en stemning med. Det synes jeg nu lykkedes ganske godt. Novellen koster 25 kroner og du kan købe den ved at følge linket. Det ville også være fedt, om du likede den eller delte den på facebook (eller andre steder) - synlighed er nøglen til mere eller mindre alt.

Under årets (2014) BogForum udkom endelig den niende tilføjelse til Lige under overfladen-serien, denne med undertitlen De sidste kærester på Månen. Nu er den første anmeldelse faldet, den er ret så positiv og om min novelle Ukrudt har Jette Holst følgende at sige:

"Også A. Silvestri imponerer med sin novelle ’Ukrudt’, som foregår på en planet, hvor en stamme fortæller om livet, der hver eneste dag er en kamp mod planterne. En velskrevet og velkomponeret historie, som rummer flere overraskelser undervejs."

Tidligt på året udskrev forlaget Kandor en novellekonkurrence med titlen Døden har en årsag. Indkaldelsen lød på kriminoveller, novellen skulle blandt andet indeholde et mord og et svar på spørgsmålet Hvorfor? Som de der kender mig ved er krimi ikke det sted jeg danser mest rundt, men min novelle Redningsmand kom alligevel med i samlingen. Om det er en krimi eller noget helt andet, vil jeg så lade være op til læserne. Antologien udkommer i begyndelsen af næste år.

Nu vil jeg vende mig mod skrivebordet. Og må din dag blive en af de mindeværdige.