Første nyheder i august (and the winner is!)

Det er kun den anden august, men siden jeg allerede har en del at fortælle, regner jeg med at der kommer en update til inden måneden er kørt til ende. Denne gang er der lidt om konkurrencer og lidt om Ambrosia/Live - så lad os komme i gang.


Selv om det kun er en måned siden deadlinen for noveller til forlaget Kandors Varulv-antologi faldt, er der allerede faldet en afgørelse - og lo and behold! jeg har faktisk vundet konkurrencen med mit bidrag Udyr! Forlaget skriver, som begrundelse for valget, følgende:

"Novellen er valgt for sin store originalitet, for sin gennemførte stemning og for at være noget af det mest modbydelige horror, jeg har læst i mange år."

Jeg har kort fortalt om novellen i dette indlæg, og jeg håber selvfølgelig at rigtig mange har lyst til at læse den og resten af antologien, der både har kendte navne og newcomers på forfatterbladet. Det vides dog ikke hvornår den udkommer. Et stort tillykke til alle de andre der også kom med.

Jeg deltog også i en lille konkurrence stillet an af Frie Forfattere, hvor temaet var Den danske sommer. Heldigvis havde jeg en novelle (Solnedgange) liggende fra tidligere på året, der virkelig passede til emnet - og den gik hen og fik tredjepladsen. Den burde udkomme som en del af en e-bogs-antologi i løbet af denne måned. Tillykke til de andre.

Ambrosia/Live har fået to nye anmeldelser de sidste fjorten dage - en lunken en og en med fem af de dejlige, gyldne stjerner. Anmelderne har følgende at sige:

"Det trækker op at den er velskrevet og Silvestri tydeligvis kender sit fag. Og, selvfølgelig, at den er morsom." - Daniel Henriksen, Trauma Magazine

"Det har været en spændende rejse gennem Silvestris fortælling og jeg glæder mig til at læse hvad der ellers er af bøger fra denne forfatter." - N.Wagner, Bogrummet.dk 

Det er sjovt at se hvordan Ambrosia/Live virkelig deler vandene - det, der det ene sted er et kritikpunkt, er et andet et klart plus. Det er spændende at opleve det meget subjektive forhold de forskellige læsere har til den samme historie, og mange tak til alle der tager sig tiden til at læse og anmelde mine bøger.