Junis sidste nyheder

Jaja, teknisk set er det juli nu, men kun lige. Som lovet i det tidligere indlæg er der mere guf fra den første sommermåned, og det kommer lige her.

For det første har Optisk bedrag fået en ny anmeldelse. Denne gang er det Lise Andreasen der står for den inden på sin blog ommadawn, og hun har bl.a. følgende at sige om den:

"Tænk hvis mainstream opdagede fx "Doktor Andersen" og seriøst diskuterede, hvad den betyder, om det er okay at bryde netop disse tabuer osv. osv. Skrivestilen har i hvert fald så høj en kvalitet, at de burde kunne lokkes til det." 

Udover en generel anmeldelse, gennemgår hun også samlingens noveller en for en, med en enkelt linje der forsøger at ramme novellens tema eller handling. Det er klart et syn værd.

I det sidste års tid har jeg haft en noget skrabet forfatterprofil på arnoldbusck.dk. Heldigvis er den nu blevet lige omkring femten gange længere, og fortæller en masse om hvad jeg skriver, hvordan jeg skriver, hvorfor jeg skriver og sælger selvfølgelig alle mine bøger. Tag et kig her, hvis du gerne vil se hvordan sådan noget kan se ud.

Mens de gamle ting lever deres eget liv, kommer der heldigvis også flere nyfødte til. Jeg har nemlig været så heldig at blive udvalgt til to kommende antologier. Den ene er Ny Dansk Fantasy 2013 (endnu ingen titel) , hvor jeg medvirker med novellen Mester Prosopido, der tidsmæssigt foregår i slutningen af 1700-tallet, men verdensmæssigt er et godt stykke fra denne.

Ligeledes er jeg kommet med i Lige Under Overfladen 8, der udkommer til efteråret. Min novelle bærer titlen I sit ansigts sved, og er science fiction inspireret af guldalderen og Steinbecks Mus og Mænd. Det betyder at jeg må se min ubrudte række af deltagelser i LUO-serien stoppe - ganske vist på en teknikalitet, da der i det næste halve år udkommer hele TO science fiction-antologier i rækken. Jeg håber de bliver lige fantastiske.

Bibliotekspengene er lige kommet ind, og det var en dejlig oplevelse. Jeg vil ikke sige mere på den front, andet end at den stigning i procent må meget gerne fortsætte!


Men det er ikke alt. I næste uge sker der noget spændende, men det må jeg ikke snakke om endnu. Det må jeg om en håndfuld dage, så forvent endnu en update. Indtil da - tschüss

---------------------
Husk at stem:

10 skud - 1
10 skud - 2