Sommerrydning 1

Det forjættede land har endelig indhentet mig og sommerferien er begyndt. I år kommer den, ikke overraskende, til at blive brugt på en helvedes masse skrivning og redigering. Ved siden af det er jeg i gang med at indrette mit skrivekontor og indretningen er ved at gå ind i den terminale fase. Det betyder at jeg finder en hel masse sjove og mærkelige ting fra skriverlivet (og det andet liv) og det vil jeg selvfølgelig dele med jer. Derfor kommer der over de næste par måneder updates om hvad der graves frem fra gemmerne.

I dag fandt jeg denne. Hvis der skulle være nogen tvivl om hvad det er, kan jeg afsløre at dette er storyboardet til min novelle Faderens sønner.

Sådan ser storyboardet til en prisvindende novelle ud.
Som der kan spottes, er der et virvar af systemer og pile, tilskrivninger, udstregninger og spørgsmål, der skulle besvares efterhånden som teksten kom i hus. Det er langt fra altid at jeg skriver et storyboard - ofte har jeg ideen formet i hovedet og har ikke brug for at nedskrive den. Andre gange er det et enkelt ord eller en sætning, der starter lavinen.

Hvis du har læst Faderens sønner, kan det være du kan se, hvilke ideer og tanker der endte med at være der i den endelige version - og hvilke der røg for kniven. Ellers kan du finde oplysninger om bogen lige her.

---------------------
Husk at stem:

10 skud - 1
10 skud - 2