Første omgang nyheder i december

Der er to uger til juleaften, og det sner som om helvede var hvidt. Heldigvis forstyrrer det voldsomme vejr ikke at der bliver ved med at ske noget på skrivefronten.


Jeg lægger ud med at Optisk bedrag har fået sin første anmeldelse. Det er Jette Holst inde på Litteratursiden, der står for den, og hun har blandt andet følgende at sige:

"For mig er det altid fascinerende at læse en ny udgivelse af A. Silvestri. Han er uforudsigelig, og når han er bedst, er han en sand ord-ekvilibrist, som forundrer og forbavser.
Hans nyeste udspil er novellesamlingen ”Optisk bedrag”, som består af 21 fortællinger om mennesker og historier, fremtiden og fortiden, kærlighed og had og alt det ind imellem.
Overordnet set er her tale om en vellykket samling, selvom der er et par af novellerne, hvor sproget bliver lidt for abrupt og abstrakt efter min smag. Det ændrer dog ikke ved, at samlingen i sit hele er velskrevet og interessant."

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Til deres dages ende fra forlaget Kandor har også fået en anmeldelse i Himmelskibet. Om min novelle Et horn i siden har Thomas Winther følgende at sige:

"I Silvestris humoristiske novelle “Et horn i siden” møder vi den klassiske eventyrer der er taget ud på opdagelse. Han har sat sig for at fange en enhjørning, da dette vil bringe ham såvel rigdom som berømmelse. Han fanger sagndyret, men da han finder ud af at der er en hel flok af dem i skoven, lader han grådigheden løbe af med sig, for når han nu har kunnet fange en, så kan en vel også fange flere."

Den første december skød forlaget Valeta julemåneden i gang med gratis noveller til folket, alle skrevet af forlagets forfattere. Nu, den 10. december, er turen kommet til min novelle Udflugt - og den kommer til at strække sig over de næste par dage.  Klik ind på julenovelle.dk, og læs min historie - men glem nu ikke alle de andres fortællinger, der er mere end et enkelt syn værd.

Resten af måneden kommer jeg til at bruge på at skrive et par noveller færdig - og så lurer 2013 snart ... et år, hvor der er gode nyheder på vej. Stay frisky!