Nyheder i november

Denne måned tror jeg vi nøjes med en enkelt update.

Den altoverskyggende nyhed er selvfølgelig at min fjerde selvstændige udgivelse, Optisk bedrag, kom på gaden for nu dage siden. Om den kan du læse i følgende indlæg. Det eneste jeg vil tilføje her er, at du kan erhverve dig den en del steder - både som p-bog og e-bog. Jeg vil dog bede dig om en lille tjeneste hvis du læser den, nemlig at give den en rating inde på Goodreads ... det gør sig forresten også gældende, hvis du skulle have læst en af mine andre bøger. I samme åndedrag som Optisk bedrag kom på gaden, blev min første samling fra Hexameter, Køtere dør om vinteren, også udsendt som e-bog. Så skulle du have lyst til at erhverve dig en af dem digitalt, må du lige det første stykke tid henvende dig til forlaget. Det sker her.


Men der er nu også sket andet. LUO6 - Fremmed stjerne har fået sin første anmeldelse. På Litteratursiden skriver Jette Holst følgende om min novelle Højdepunkt:

"Naturligvis – kunne jeg næste skrive – er også A. Silvestris novelle ”Højdepunkt” blandt samlingens bedste. Her følger vi en ung mand, som lever under jorden. Han drømmer om at blive voksen, så han kan komme i gang med at arbejde og få sig en kæreste – gerne Maria med de store bryster. Novellen virker umiddelbart som en fortælling om en fremtidig verden, der har måttet forskanse sig under jorden pga. en ukendt katastrofe, men i A. Silvestris univers er sandheden aldrig simpel." 

Sidste år stod forlaget Valeta (der udgav mit zombie-epos Pandaemonium sidste år) for en juleføljeton, som alle forlagets forfattere havde skrevet på. Den havde titlen Sort sne, og måske vil den en dag se dagens lys igen. I år er det lidt anderledes. Der har de bedt deres forfattere om hver især at skrive en dugfrisk novelle, der kunne indgå i en slags julemarathon, hvor alle kan få lov til at se, hvad forlagets forfattere muntrer sig med. Mit bidrag er novellen Udflugt, der fortæller om pædagogmedhjælperen Jonas, der er på tur med børnehaven. De skal besøge en kirkegård for at samle blade. Det får de ikke så meget tid til ...

Det var alt for nu, men jeg venter spændt på december måned. Hvis alt flasker sig, bliver det måneden hvor der udkommer hele tre antologier med min deltagelse.