Nyheder i maj

Endnu en måned er gået, men heldigvis ikke forbi i stilhed. Der sker en del ting, og heldigvis på forskellige fronter.

Min novelle Øen, der foregår i det samme univers som Pandaemonium, har været oppe og toppe som en af de femten mest downloadede tekster på iTunes. Den er et muntert og sort take på hele zombiegenren, og kan stadig hentes ganske gratis lige her.

For et stykke tid siden udkom Grufulde mørke, den tredje installment i H.Harksens tilbagevendende Lovecraft-inspirerede antologi. Bogen har nu fået sin første, og meget positive anmeldelse. Om min novelle I et vindue skriver anmelderen Jette Holst blandt andet følgende:

"Silvestri kan bare noget, når han fortæller. Han sætter lynhurtig en scene op, som tryllebinder læseren, og så lader han grumhed efter grumhed udspille sig, mens læseren desperat forsøger at finde ud af hvad og hvordan. Og værst af alt – så efterlader han os i mørket, alene med skabningerne og angsten…"

I de næste par uger vil jeg være at møde et par steder. Først her i weekenden, den 19. maj, til Gentofte Bogmesse, hvor min roman Pandaemonium kommer i fokus. Derefter søndag den 3. juni, hvor jeg sammen med forfatteren Lars Ahn Pedersen på dette års Fantasticon vil snakke om noveller, udgivelse og fantastik, alt sammen med Jesper Rugård som moderator.

Imens alt dette sker, skriver jeg på en modbydelig og bloddryppende novelle, og er i gang med sjette kapitel i min roman.