November i bakspejlet, Part 2

Som sagt i indlægget for et par dage siden, skete der faktisk mere i sidste måned - so here goes.

Forlaget Valeta, der har udgivet min roman Pandaemonium, henvendte sig til mig for et par måneder siden, og spurgte om jeg havde nogle noveller på lager. Da det ikke var noget problem, sendte jeg dem en lille håndfuld. Disse noveller er nu kommet til salg på siden eBooks2go.dk, og kan erhverves for en flad tyver stykket.Sammenlagt ligger der 35 noveller, jævnt fordelt over forlagets dygtige forfattere. Ikke overraskende er novellerne i ePub-format, og altså designet til at blive læst på en ebogs-læser. Som en lille teaser, ligger min novelle Øen som gratis download nederst på siden. Novellen foregår i det samme univers som Pandaemonium, men har ikke direkte noget med romanens fortælling at gøre.

Mine noveller er:

Frelser (realisme)
Je ne sais quoi (fantastik, tidligere udgivet i samlingen Begyndelser)
Lod (fantastik)
Jeg ved det (realisme)
Klausul F (science fiction)
Øen (splatter/humor)

Selvsamme forlag henvendte sig også i slutningen af november, og spurgte om jeg ville være med i en juleføljeton, sammen med forlagets andre forfattere. Selvfølgelig svarede jeg ja, og nu kan slutproduktet Sort Sne langsomt åbnes i løbet af december. Enjoy, compadres!

Så tror jeg ikke, der er mere at berette. Men det var vist også nok for en enkelt kalendermåned.