Novembers skrivning

Som læsere af tidligere indlæg omhandlende november, har jeg haft virkelig travlt med at vise mig i den virkelige verden. Der er vist et eller andet med, at det skulle være stimulerende for kreativiteten. Om det er derfor, eller bare fordi jeg ikke kan lade være, har jeg skrevet to nye noveller i november.

Ansigt (realisme, 7200 ord)
BjørnBjørn (science fiction, 4600 ord)
Andet afsnit i Forlaget Valetas juleføljeton.

Ansigt omhandler en populær skuespiller, og en biografi, der ikke helt holder sig til sandheden. Eller, det gør den måske alligevel.

BjørnBjørn roder med hele ideen om tid og motionsløb, på en ganske underholdende måde. Når man har læst den her, vil en løbetur aldrig blive det samme igen.

I december skal jeg have skrevet noget fantasy, og ellers trekke videre i mine gemmer efter skjulte skatte