Nyheder i september

Mens jeg har færdigredigeret min science fiction-samling, og sendt den til redaktøren, er der sket en del ting rundt omkring mit forfatterskab.

For et lille år siden udgav SFC en opsamling med de bedste historier fra Lige under overfladen 1+2. Her blev min novelle When the music's over valgt. Det specielle ved den antologi var (og er) dog, at den er oversat til engelsk. Nu er den første anmeldelse så kommet, og om min novelle har anmelderen følgende at sige:

"We are back in the USA for this short where an alien ship has landed, taking most of New York's Central Park (and a number of people) out as a consequence. The beginning of this story feels very much like a tribute to Stephen Spielberg's classic tale of first contact "close encounters of the third kind" but manages to distinguish itself as something quite original with a tongue in cheek humour that grows into a mashup / sendup of a number of science fiction first contact films and the aliens demands are laugh out loud funny. Another favourite in the collection, I loved the whole upset caused by that classic line "take me to your leader" (think about it)."

Ligeledes er en anden af SFC's udgivelser blevet anmeldt. Lige under overfladen 5 - Den nye koloni. Anmelderen nævner kort min fortælling Glemmer du, så husker jeg alt med følgende ord:

"
Men der er som sagt masser af andre noveller, som bør fremhæves. A. Silvestri giver et utraditionelt bud på en science fiction historie med ”Glemmer du så husker jeg alt” - Jette Holst

Som trejde ben i denne lille update, er min novelle Forhæng på Novelleforlaget blevet en del af en novellepakke på fire. Den kan erhverves her, for et ganske ydmygt beløb.

September bliver som vanligt travl (men det skriver jeg hver måned) - så der kommer nok en update eller to til undervejs.