Der er dømt nyheder

Mens jeg har påbegyndt en ny, og ganske modbydelig historie, er der tikket ganske lækre nyheder ind på mit personlige Ritzaus.

For det første er Lige under overfladen 4, med overtitlen Ingenmandsland, efter en hel del forsinkelse hamret i trykken. I den har jeg novellen Matthæus 20:16 med. Den er pænt lang, og muntrer sig med indtil flere troper indenfor science fiction. Som vanligt er det Science Fiction Cirklen, der udgiver. Den officielle udgivelsesdato er 12/11 - altså på Bogforum

For to år siden fik jeg min novelle When the music's over med i samlingen I overfladen. Den blev modtaget meget godt af læserne, og var en af de noveller, der blev udvalgt til oversættelse. Efter de lange år er samlingen Sky City også på vej - danske noveller oversat til engelsk. Det skal blive spændende at se, hvordan den farer i det store udland (sagde min mormors stemme pludselig). Officiel udgivelse er også på Bogforum, 12/11

I morgen er jeg ude at læse op hele to gange. Først er det på Café Dan Turéll, hvor det handler om science fiction. Udover mig selv, er der fem oplæsere (Kenneth Krabat, Arash Sharifzadeh Abdi, Lonni Krause, Jesper Rugård og Simon Christiansen) , og vi vil hver især læse op to gange. Derefter går turen til Det Poetiske Bureau, hvor jeg kort vil underholde med at læse op fra Howard Pyles klassiker Robin Hood. Førstnævnte er fra 18.00-21.00 og sidstnævnte engang efter klokken 22.00. Begge dele sker i forbindelse med København læser.

Som en sidste ting, har jeg nu oprettet fanebladet/ekstrasiden Salg. Hvis man gerne vil erhverve sig mine noveller, er det her stedet at tage et kig.

Jeg vender snart tilbage - sikkert med min første selvstændige udgivelse i hånden.