Oktobers Skrivning

På trods af, at oktober var måneden , hvor jeg endelig blev færdig med arbejdet på min novellesamling, har det ikke været en særlig let måned for mig. Der er sket mange ting, på rigtig mange fronter, og langt størstedelen af disse har taget meget hårdt på mig. Derfor må jeg med sorg fortælle, at for første gang i al den tid jeg har blogget, er det ikke lykkedes mig at skrive en novelle færdig indenfor en måned. Mine tanker og koncentration har været andetsteds. Dog, og det er et dog, har jeg gjort mit bedste - og:

Skolestart (8800 ord, horror - skrinlagt)

Historien viste sig meget større end jeg først havde troet, og faktisk har jeg en kraftig anelse om, at der gemmer sig en mulig roman i den. Mange af ideerne og sætningerne kan i hvert fald bruges rigtig meget bedre. Lige nu bliver den dog lagt på hylden, og så prøver jeg, om jeg kan få mit fokus tilbage.