Sidste nyt i sommeren

Sommeren er slut om 90 minutter, og dermed venter en tid med mere mørke og sikkert en del horror fra mine dødelige fingre. Siden sidst er der sket en del ting og sager, så lo and behold - jeg opdaterer igen min personlige teater.

Det poetiske bureau indbød i begyndelsen af sommeren til at indsende digte til deres antologi Fragmenter. Stor var glæden her på Nørrebro, da jeg fik at vide, at de havde accepteret to af mine digte. Begge er nogle lidt ældre sager, men det gør dem ikke dårligere. Det drejer sig om Hvis du har to glas kan vi dele og dele, der handler om hvordan vi er slaver af vores barndom. Det andet, Scirocco, er et øjebliksbillede fra en ørken der aldrig har eksisteret. Det bliver spændende at se det færdige produkt, der lanceres 18. september på Det poetiske bureau.

Netop Det poetiske bureau har også inviteret mig til at læse op til Sfærisk Fredag, den 17. september. Her vil jeg være en del af et firkløver, hvor de andre tre er Ina Munk Christensen, Maria Kudahl og Toke Blicher-Hansen. Det bliver en lang seance, hvor undertegnede skal underholde i omkring tre kvarter. Mød glad op. Det kan kun blive sjovt. I direkte forbindelse med det, har jeg her på bloggen oprettet et håbefuldt faneblad, der fortæller Gud og hvermand, hvor jeg kan høres.

På Novelleforlaget.dk er jeg blevet månedens novelle i august/september. Det er min science fiction-novelle Alting på sin plads, der har fået den ære. Hvis du er hurtig, kan du lige nå at downloade den gratis.

Som den sidste ting, er jeg blevet færdig med første redigering af min kommende novellesamling Køtere dør om vinteren. I øjeblikket kigger redaktøren og jeg på forsider, og med lidt held vil andenredigeringen være i hus inden septembers udgang. Derfra og til udgivelsen er der pludselig ikke så langt.