Augusts Skrivning

August er altid en noget opbrudt måned, når det kommer til det at skrive. Der er masser af arbejde i forholde til mit betalte arbejde, og i år blev gjort værre af en lejrskole på Bornholm midt i det hele. Det positive ved det, var at jeg aldrig før havde prøvet at skrive på en novelle i en ferieby, klokken midnat. Eftersom der lurede en konkurrence med deadline den 31., har jeg dog alligevel spyttet et par sager ud:

Stenhugger (fantasy, 8400 ord)
Et studie i lyst (fantasy/erotik, 6500 ord)


Normalt gør jeg ikke i denne genre; faktisk har jeg aldrig før skrevet en helt konkret fantasy. Det bliver spændende at se, om de så er gode nok til at blive optaget. September er deadline-løs, så jeg regner med at fokusere en hel del på et science fiction-projekt, jeg sysler med. Meeeen, der er vist først en horror, jeg skal have skrevet ud.