Aprils skrivning 2013

Efter en lang og hård måned, er vi endelig trådt ind i maj og de første sommertegn står i sol og måne. Jeg var ude at læse op en enkelt gang i april, en sjov oplevelse på åben gade i forbindelse med 48 timer - Nørrebro læser. Efter Odds første del nu afventer sin skæbne, er jeg begyndt at kigge på nye projekter og jeg kan afsløre at der er mere end et i støbeskeen. I april måned blev det til to noveller:

The horror. THE HORROR!

Margrethe-skål (horror, 11000 ord)
Blot en mindre undergang (fantastisk fortælling/humor, 6900 ord)

I Margrethe-skål møder vi Simon, der lige er flyttet sammen med sin kæreste Michala, der hele tiden fabler om hjemmelavede frikadeller. Simon elsker Michala, men er ikke synderligt glad for Michalas mor, der er på den forkerte side af mærkelig. Simons forældre har givet dem lejligheden i indflyttergave, men Michalas mor vil ikke stå tilbage, og forærer det lykkelige par arvegods i form af et sæt originale Margrethe-skåle ...

Blot en mindre undergang finder sted under undergangen. Jorden er i fuld gang med at blive smadret, som den slags jo har for vane. Afrika lander med et brag ovenpå Asien og Apokalypsens Fire Ryttere ryger en stille smøg, for der er ikke brug for dem. I stedet for zombificeres iltatomerne, kataklysmen sidestilles med øl og chili og Mount Everest smides i maskineriet. Alt sammen selvfølgelig udført i et miskmask af højbårent/underlødigt sprog.  

Siden det allerede er maj, har jeg gravet mit poetiske alter ego frem af muleposen, og er i gang med noget lyrisk novelleskrivning. Ligeledes retter jeg noveller og spejder mod fremtiden med solbriller på.