Marts skrivning 2013

Noget senere end vanligt, men som de fiffige vil gætte er der også andre ting, der optager mig for tiden. Heldigvis bliver der ved med at springe novellekonkurrencer frem, og det er jo ingen hemmelighed at det er mit foretrukne område. Men mellem de såkaldt "bundne opgaver" dukker der også noveller og tekster frem, der har at gøre med mine selvstændige ting. Derfor vil jeg som en verdenspremiere annoncere, at jeg arbejder på en horror-samling. Om, hvordan og hvornår kan jeg endnu ikke sige noget om. Og med det til side, blev det i marts til to noveller:


Mester Prosopido (fantastisk fortælling/horror, 9100 ord)
Om Carmen (realisme, 5200 ord)

I Mester Prosopido er vi i renæssancen. En kåd yngling er blevet væltet over ende af en mademoiselles skønhed, og søger i sin desperation råd hos Mester Prosopido, der er kendt for at tilvirke de underskønneste udklædninger. Men spørgsmålet er blot, hvem der i sidste ende er mest klædt ud.

Om Carmen handler sjovt nok om Carmen, der er barn af to modeller. Hele hendes verden er fyldt med skønhed og privilegier. Carmen har blot et problem. Hun er ikke selv særlig smuk.

Jeg er allerede i skrivende stund en ti sider inde i en horror-novelle, så lur mig om april ikke kommer til at have hele to noveller også. Stay tuned for updates!