Augusts skrivning 2012

August er heldigvis færdig, og inden længe venter den mørke tid. Der er travlt i det lille hjem, hvor en del af biblioteket har måttet lade livet for det, der ender med at blive et skrivekontor. Jeg har, ikke overraskende, arbejdet meget med min roman i løbet af måneden, og er lige ved at nå det punkt, hvor der bliver åbnet for godteposen. Meeen ... et lille teaserbillede kan det nu godt blive til.


Det er nu også lykkedes mig at skrive to helt andre ting i løbet af måneden. Den første er en novelle, og det andet noget som jeg pønser på kunne blive prologen til noget realisme - ja, I hørte det - realisme.

Arving (science fiction, 5900 ord)
Alkohol (realisme, 1000 ord)

I Arving møder vi Albert, der er et rigtigt røvhul. Han er konstant på kant med loven, er seriøst mørkeræd (som i bange for de dersens fremmede) og mener egentlig, at ham der Hitler havde nogle fede ideer. Nu er han blevet indkaldt til en samtale. Men ser intervieweren ikke lidt jødisk ud ...

Alkohol er direkte tale, og handler om at ting smuldrer og ødelægges. Det handler om betydning forvandlet til intet og en verden, der går i opløsning i en dunst af vrede. In your face - der er ikke lagt fingre imellem.

September kommer til at gå med romanen, jeg vil nok forsøge mig med Metro-litteratur igen i år, og så håber jeg snart at høre noget fra bl.a. vampyrkonkurrencen på forlaget Kandor.