Julis skrivning 2012

Det har været en noget hæsblæsende juli, fyldt med gode og mindre gode oplevelser. Alligevel har jeg, mere eller mindre dagligt, arbejdet, og det er der heldigvis kommet lidt ud af:

Kærlighedsfrugt (horror, 6700 ord)

Kærlighedsfrugt handler om Christian, der absolut ingen problemer har med at lægge damer ned. Så let er det faktisk, at han ikke kan lide det. Han vandrer konstant rundt i en tåge af oxytocin, men dybt inde i ham, er der noget, der har sin helt egen dagsorden ...

Ud over den ene novelle, er jeg nu rykket ind i kapitel 17 af min roman, der har arbejdstitlen Odd.  Når jeg når til kapitel 20, begynder jeg at komme med små bidder af, hvad den egentlig handler om, så glæd jer. Som en lille teaser lægger jeg et billede op, der måske kan give jer en ide.Endelig er jeg også blevet færdig med at andenredigere min næste novellesamling. Optisk bedrag er titlen og den kommer til at indeholde lidt over 20 noveller. Af hurtige titler kan i farten nævnes Valuta for pengene, Interstate zero og Doktor Andersen. Som med Køtere dør om vinteren vil samlingen til dels bestå af fantastiske og til dels af realistiske noveller.