Aprils skrivning 2012

I april kastede jeg mig selv ud på dybt vand, og begyndte at skrive på en roman. Det er første gang siden Pandaemonium, at jeg har givet mig i lag med noget så stort. Indtil videre er de tre første kapitler skrevet, og genren.....ja, den er noget af et miskmask. Før jeg selv er mere klar over hvad jeg vil kalde den, er der kun stilhed herfra.

Men bare fordi jeg skriver på en roman, er det ikke det samme som at nye ideer ikke bobler op til overfladen. Hele to noveller er det blevet til:

Kaffe, sort (fantastisk fortælling, 6300 ord)
Vegetation (horror/weird fiction, 2000 ord) 

Kaffe, sort er en beretning om et møde på en café. Johannes fortæller om de mange år han har været i live, og imens lytter manden overfor. Det tager lang tid, men i det mindste er kaffen god.

Vegetation følger et jeg, der gemmer sig i mørket i kælderen. Han tænker på dyrene, og de andre mennesker. Men mest tænker han på efterårets vind og avnerne, der snart blæser fra marken ind over byen...

I maj regner jeg med at deltage i forlaget KANDORs vampyr-konkurrence, forhåbentligt blive færdig med at førstegangsredigere min kommende novellesamling og så selvfølgelig skrive videre på romanen. Det er en meget travl tid...men hvad havde jeg egentlig regnet med.