Nyheder i januar

Årets første måned er ved at lakke mod enden. Det har været en god måned for mig, da anmeldelserne af Pandaemonium er begyndt at tikke ind, og endnu bedre: De er overvejende meget positive. Her kommer et par uddrag af dem - men de kan læses i deres fulde længde ved at følge dette link.

Janus Andersen, Horrorsiden.
"Silvestri har allerede vist sit værd på novellefronten – og springet til 800 sider klarer han også. Han har et godt greb om sine personer, driver historier fremad og leverer i det hele taget varen. Alene på grund af sin vægt har “Pandaemonium” efterladt et godt mærke i dansk horror – men det er på grund af underholdningsværdien, at det mærke bliver vedvarende. “Pandaemonium” er ikke til at komme udenom, hvis man interesseret sig for dansk horror, zombier eller bare monumental tjubang."

Arne Larsen, Litteratursiden
"Silvestri bygger fint videre på disse traditioner i sin velskrevne roman, men ved at inddrage sine helt egne forklaringer og teorier, bl.a. elementer fra mesopotamisk, ægyptisk og kristen religion tilfører han dog historien både originalitet og kvalitet...en episk tour de force gennem ondskabens væsen"

Majasols blog
"Som sagt, formår forfatterens beskrivelser at få det til at vende i maven på en, og selvom han rent faktisk selv siger, at bogen er en B-film på papir, så klarer han det godt også rent skriftmæssigt. Han bringer mange klassiske elementer i spil og fletter det fint ind ved hjælp af hans egen fantasi. Pandaemonium er en af de mest klamme horrorbøger jeg endnu har læst, og må siges at være et must, hvis man netop er fan af denne genre"

Jette Holst, Gyseren.dk
"Et ganske interessant tvist, som Silvestri slipper godt fra, selvom jeg ved slutningen af første bog spekulerede over, om han kunne køre idéen hele vejen hjem. Det mytologiske lag er også med til at give historien endnu en dimension, så de næsten 800 sider ikke kun er ren blod og lemlæstelse"

Det hele skal nu ikke handle om Pandaemonium. I 2011 medvirkede jeg også i Den nye koloni, Science Fiction Cirklens årlige antologi. Majbrit Høyrup har anmeldt hele samlingen på sin blog og har følgende at sige om mit bidrag. Læs hele anmeldelsen her.

"Glemmer du, så husker jeg alt” af A. Silvestri. En grum og forfærdelig og godt skrevet historie om undertrykkelse og vold. Den totalitære vold spejler sig i fortællingen om et voldeligt forhold. Det er en dybsindig, karakterdrevet fortælling."

Ud over det, går det rigtig godt med nogle af de antologier, jeg har medvirket i. I lektørudtalelsen er Det sker igen fra forlaget KANDOR blevet sammenlignet med 1984. Sølvbyen bliver i dens lektør rost for bredden i samlingen og så vandt jeg Knud Larns årlige novellekonkurrence med mit bidrag Æskulap.

Silvestri-ekspressen fortsætter frem, og jeg gør mit yderste for at følge med. Lige nu redigerer jeg noveller, arbejder på plottet til noget der kunne blive en roman, skriver nye historier og begynder at overveje muligheden for et eller andet på engelsk.