Oktobers anden omgang nyheder

Efter en fjorten dages tid er der kommet en del nye ting at berette.

*OBS* Ændring pr. 26/10. Jeg havde fået noget galt i halsen, da jeg skrev indlægget. Den officielle dato for Pandaemonium er IKKE den 21., men en langt federe dato - nemlig 11-11-11 ;) Hvordan jeg har kunnet svede det ud, ved jeg virkelig ikke.
.
For det første har min roman Pandaemonium endelig fået en release date. Det bliver den 21. november, men inden da vil der være en del events, der direkte har at gøre med den. Har du lyst til at møde op, lykønske mig og helst også købe en bog, er du velkommen til at melde dig til eventet på facebook. Er du ikke til den slags moderne ting, foregår det i Paludans Bogcafé, Fiolstræde 10, klokken 19-21.

Den 5. november er årets Fantasticon. Som vanligt er det et spraglet tæppe af foredrag, workshops og interviews, der alle har at gøre med alt det fantastiske. I år har jeg fået en tid i lyset, da Lars Ahn Pedersen skal interviewe mig om blandt andet Pandaemonium. Jeg håber på et stort publikum til det, der bliver min første solooptræden. Det foregår i Sal 1, klokken 12.15-12.55

Derefter følger BogForum den 13/11, hvor jeg på stand 17 vil snakke om Pandaemonium. Denne gang er der en fuld time til rådighed, og jeg kan garantere at den også kommer til at inkludere oplæsning med masser af blod. Tidspunkt? Klokken 15 til 16.

Med blikket vendt bort fra zombiesplatter, er endnu en event oprettet på førnævnte facebook. Den 18/11 fører jeg en forfattersamtale med Kaspar Colling Nielsen. Vi skal snakke om de fantastiske genrer, om det at være forfatter og om alle mulige andre ting. Du kan tilmelde dig arrangementet lige her. Der vil være kolde øl.

Ud over alle disse ting, er jeg begyndt at redigere min næste novellesamling. I efterårsferien har jeg fået grundrettet omkring halvdelen af novellerne, og jeg kan med glæde sige, at den bliver lige så god som Køtere dør om vinteren. Mere information kommer om den senere.