Endnu en hob af nyheder

Vanen tro, bliver der ved med at ske en masse ting i mit skrivevirke. I min årsrapport fra 2010 gisnede jeg en kende angst, om de gode tider ville fortsætte, men alt tyder på at det gør de. Se bare her:

Pandaemonium, min gigantiske zombieroman er færdigredigeret, og jeg har modtaget det første forsideudkast, og selv om jeg endnu ikke kan vise det her, vil jeg blot bemærke at det ser tilpas ubehageligt ud. Der er blod, og der er krop. Pondus, om man vil. Romanen ser ud til at blive i et bind, hvilket vil sige at det bliver en massiv satan. Så snart forsiden er officiel, kommer den ud lige her.

Novelleforlaget.dk fejrer i skrivende stund to års jubilæum, og i den forbindelse har de to kvinder, der står bag forlaget, bedt mig om mit syn på novellen. De korte ord kan beskues ved at følge dette link. Som en helt anden, og ganske lækker ting, så i anledningen af jubilæet kan alle forlagets noveller købes med 20% rabat - altså kun 20 kroner for en dugfrisk novelle lige til læsemusklen. Så har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Forhæng, Alting på sin plads og Doris.....så er det vist lige her og nu, du skal slå til.

For et par måneder siden sendte jeg et par noveller ind til H.Harksens Mythos-konkurrence, og han har valgt at acceptere en af dem til det tredje bind af hplmythos.dk. De to første hed Lyden af vanvid, og Fra skyggerne. Novellen, der blev antaget, er I et vindue, en meget modbydelig tekst om vinduer, fjernsyn og andre glasåbninger. Om noget der smitter, og om noget, der må gøres. Antologien er sat til udgivelse i løbet af efteråret.

Til langfredag læste jeg op, for anden gang, i Kristuskirken på Nørrebro. Vi var seks, der i en bred mosaik beskrev hvordan Jesus' nærmeste havde oplevet korsfæstelsen. Selv var jeg den unavngivne romerske soldat, der står vagt ved korsets fod. Det var en fed aften - og den har fået mig til at oprette en side her på bloggen, der hedder Silvestri og kristendommen. Her smider jeg mine tekster op fra de to første oplæsninger, og hvis der skulle komme nogen i fremtiden. Desværre ser det indtil videre ikke så pænt ud - men det må rettes efterhånden.

Ellers ser den kommende tid lidt mindre travl ud. Jeg er begyndt at redigere min science fiction-samling, der er en digtkonkurrence jeg vil ofre en del opmærksomhed og så ser jeg frem til at læse anmeldelsen af Køtere dør om vinteren i Himmelskibet nummer 28.